Smart School și-a premiat elevii care au obținut rezultate excepționale la examenele...

Smart School și-a premiat elevii care au obținut rezultate excepționale la examenele Cambridge

11.027
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

Elevii care au promovat examenele Cambridge cu rezultate excepționale, în sesiunea de examinare din mai 2019, au fost premiați, sâmbătă, în cadrul festivității organizate de către Smart School Concept cu sprijinul Colegiului Național Frații Buzești din Craiova.

La eveniment a participat și Aniella Busila, reprezentant Cambridge Assessment English, care a tinut sa ii felicite personal pe elevii nostri exceptionali care au promovat examenele YLE -Starters, Movers,Flyers și Key în anul școlar 2019.

„Ma bucur foarte mult ca ceea ce a început in urma cu 5 ani ca o încercare de resuscitare a sistemului a devenit o tradiție și numărul candidaților care susțin examenele Cambridge este in creștere de la an la an”, le-a transmis elevilor profesoara Bralostitianu Corina, manager Smart School Concept.

Devenită deja o tradiție și în acest an a avut loc festivitatea de decernare a premiilor pentru absolvenții examenelor Cambridge, organizată de Smart School Concept care a dorit să sărbătorească astfel performanța în educație a candidaților care au absolvit anul acesta examenele Cambridge, un moment emoționant pentru copii, părinți și cadre didactice, un moment care a demonstrat că interesul pentru educația generațiilor viitoare este o prioritate pentru noi toți.

„Fie că doriți să învățați limba engleză, germană, spaniola sau franceza, fie că doriți să vă evaluați nivelul de cunoștințe conform unor standarde internaționale sau aveți nevoie de o certificare lingvistică internationala, acceptată de mii de companii și ministere ale educației din întreaga lume, Smart School Concept vă oferă consultanță, instruire și certificare autorizată, in sediul din Craiova, strada Savinesti, numărul 3. Le multumim in acelasi timp, pentru acest succes parintilor care ii sustin pe cursantii nostri pas cu pas, elevilor pentru munca asidua depusa in fiecare an si echipei de profesori Smart pentru pasiune si devotament”, au transmis reprezentanții Smart School.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.