Telekom oferă 10 burse de excelență studenţilor din anul I

Telekom oferă 10 burse de excelență studenţilor din anul I

875
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Prin programul companiei Telekom, sunt oferite 10 burse de excelenţă prin intermediul unui concurs naţional, ce sunt adresate studenţilor din anul I, care au fost admişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, categoria “fără plată”, la zi, indiferent de profil.

Concursul este organizat în două etape. Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui dosar de înscriere până la data de 28 noiembrie 2014 către Telekom Romania, iar cea de-a doua etapă constă în participarea la un interviu pe 8-9 decembrie 2014, în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor 10 burse.

Cuantumul unei burse este de 900 de lei pe lună, plătibili lunar pe durata  anului universitar (9 luni), pe parcursul anilor de facultate. Astfel, toți studenții Universității din Craiova care îndeplinesc condițiile de mai sus pot aplica pentru o astfel de bursă.

Mai multe informații despre condiţiile de aplicare pot fi găsite pe site-ul concursului www.burseletelekom.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3263

    succes

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.