Universitatea din Craiova: Zilele Francofoniei

Universitatea din Craiova: Zilele Francofoniei

641
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Universitatea din Craiova sărbătoreşte Zilele Francofoniei în luna martie. În acest sens, Lectoratul Francez şi Departamentul de Limbi Romanice şi Clasice vor organiza o serie de evenimente. 

Miercuri, 11 martie, cu începere de la ora 16:00, cei interesaţi sunt invitaţi să participle la o vizionare de film franco-canadian – «Les invasions barbares/Invaziile barbare», care va avea loc în sala 447 a Universității din Craiova, sediul central (str. A. I. Cuza, nr. 13). În regia lui Denys Arcand, filmul prezintă ultimele zile din viaţa unui bărbat care are parte de reuniri pe cât de interesante pe atât de distractive cu foştii prieteni, fostele iubite, fosta soţie sau cu fiul său. 

În continuarea manifestărilor, organizatorii – Lectoratul Francez, Departamentul de Teatru şi Asociaţia Dimanche –  au pregătit pentru joi, 12 martie, de la ora 19, o seară de karaoké francofon, în incinta cafenelei Irish Pub, str. Petre Ispirescu, nr. 44.

Sunt invitaţi să participe toţi studenţii, dar şi cadrele didactice interesate.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.