Calafat: Mamă și copil, depistați la graniță cu documentele altor persoane

Calafat: Mamă și copil, depistați la graniță cu documentele altor persoane

3.994
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două persoane, o femeie şi un minor, au prezentat la controlul de frontieră documente de călătorie eliberate de autoritățile bulgare, aparținând altor persoane. Femeia le-a spus polițiștilor că voia să ajungă în Germania, la rude, dar nu avea acordul tatălui copilului pentru a părăsi țara.

 

Cei doi au fost descoperiți, ieri, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, unde s-au prezentat pentru a intra în ţară, călătorind ca pasageri într-un microbuz înmatriculat în Bulgaria. Când au văzut documentele, polițiștii au constatat că există diferenţe de fizionomie între persoanele care s-au prezentat la control şi fotografii. Ulterior s-a stabilit că persoana adultă se numeşte Anelia  A., în vârstă de 49 de ani, cetăţean  bulgar, iar minorul în vârstă de 13 ani, care o însoţea, este fiul ei.

 

Femeia a declarat că a apelat la această metodă întrucât voia să ajungă în Germania, la rude, şi nu avea acordul tatălui minorului pentru a călători. Poliţiştii de frontieră i-au întors din drum și continuă cercetările pentru a lua măsurile legale ce se impun.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.