A venit special din Olt la furat la Mall

A venit special din Olt la furat la Mall

13.656
11
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

O tânără de 17 ani din comuna Voineasa, județul Olt a fost prinsă la furat la Mall, la Craiova. Fata a reușit să sustragă mai multe haine dintr-un magazin fără să fie văzută de angajați. Când a vrut să iasă cu prada însă, alarma a dat-o de gol. Agenții de pază ai magazinului au sunat imediat la poliție. La fața locului s-a deplasat o echipă de siguranță publică formată din polițiști din cadrul Secției 3 Poliție care a identificat-o pe tânără.  Aceasta reușise să sustagă mai multe articole vestimentare, în valoare totală de 295,5 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit magazinului, în cauză fiind  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt“, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj. 

Fotografie simbol



11 COMENTARII

  1. #1

    Foaaaarte special , pamfletarilor !

  2. #2

    Pentru 295.5 lei a primit un dosar penal gratis

  3. #3

    Ii dădeam eu 295 lei pt altceva ))

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5788

    Nu se merita dosar penal mai pentru 295 de lei mai daca era in Italia sau Franta nici nu mai anchetau aia nimic pentru suma asta.. mai ales ca prejudiciul a fost restituit in integralitate..
    Prostituatele de se f*t pe bani pe 50 de lei.. alea o fac legal??.. Hehe cati gaborei si procurei am vazut pe la prostituate flirtand..
    Am vazut acum o saptamana la un semafor in centru un gaborel chel cu ochelari, probabil comisar sau ce dracu era.. o suiera pe una la semafor din loganul de politie.. Fata lui cerea durere… si cica ei dup’aia pun legea in practica.. halal de legi pun practica.. legi imbecile.. date de boii din parlament si mai imbecili..
    Politia din Romania a ramas ancorata in comunism si baga si pastila ca ei nu au ce sa faca in caz de ilegalitati ca sunt legati de maini si de picioare de legi.. doar prostii ii cred.. aia destepti stiu sigur ca mint si se scuza doar ca sa nu-si faca treaba si sa taie frunze la caini in continuare..

    Este o diferenta de nuanta intre furturi. Unii fura in tara asta ca sa nu moara de foame.. iar altii (stiti voi care) fura ca sa isi imbogateasca famiile si clanurile de la toti cetatenii.. Acum serios vorbind care hoti sunt mai pericol public?? La asta care fura 50 de euro.. se recupereaza prejudiciul dar la aia care au furat MILIARDE de euro a recuperat cineva prejudiciile???

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  5. #5
  6. #6
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3691

    PROASTA.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  7. #7
  8. #8

    Si apoi faceai parnaie pt corupere de minori

  9. #9
  10. #10
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4863

    foamea
    a dorit si ea sa se imbrace
    saracia e crunta

  11. #11
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4535

    Vai de capul ei.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.