Accident la Arabesque. O maşină a intrat într-un copac (Foto)

Accident la Arabesque. O maşină a intrat într-un copac (Foto)

20.490
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,00)

Șoferul unui autoturism Cielo, care circula pe Bvd. Decebal, sensul de mers către Str. Henry Ford, ar fi intrat, din primele informații, într-un copac de pe marginea carosabilului, în zona Arabesque. În autoturism se aflau trei pasageri. La fața locului au intervenit poliția, echipajele medicale și descarcerarea. 

 

UPDATE, ora 09.40: Potrivit informațiilor reprezentanților IPJ Dolj, un tânăr de 27 de ani, Cosmin U., din Bals, judetul Olt, conducea un autoturism pe Str. Decebal către Str. Caracal din Craiova, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a lovit un copac. Șoferul era băut. ”Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au demarat cercetările, stabilind faptul că șoferul avea o concentrație alcoolică de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă”, a precizat Amelia barbu, purtător de cuvânt din cadrul OPJ Dolj.

Trei persoane, șoferul și încă doi pasageri, au fost preluate de ambulanțe. Răniți au fost doar cei doi pasageri din autoturism, ambii din orașul Balș, dintre care unul grav, iar celălalt cu leziuni ușoare.
Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova continuă investigațiile.

 

UPDATE, ora 08.25: Potrivit datelor furnizate de ISU Dolj, autoturismul a intrat într-un copac și nu în coliziune cu un TIR (conform primelor informații). Doi dintre pasageri au fost transportați la spital, iar cel de-al treilea a refuzat. Toți erau conștienți la momentul intervenției pompierilor.



3 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     07-01-2007
    Mesaje
    92

    cu un TIR

  2. #2
    Ami
    Spammer
    Data de inscriere
     17-09-2012
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    2305
    Citat Mesaj initiat de anonim_person
    cu un TIR

    Răspuns final: cu pomul din spatele TIR-ului!

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     07-01-2007
    Mesaje
    93
    Citat Mesaj initiat de Ami
    [quote=anonim_person]cu un TIR

    Răspuns final: cu pomul din spatele TIR-ului! [/quo

    da..asa mi s-a parut cand am trecut pe acolo

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.