ACCIDENT la Bârca. Cinci tineri au fost răniți

ACCIDENT la Bârca. Cinci tineri au fost răniți

7.962
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, din comuna doljeană Bârca, au ajuns la spital, joi seară, după ce au fost implicați într-un accident rutier.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, un tânăr în vârstă de 24 de ani a pierdut controlul volanului, a lovit trei capete de pod și s-a răsturnat în șanț, evenimentul având loc chiar în comuna Bârca.

În mașină se aflau alte patru persoane. Atât acestea cât și șoferul au fost duse la spital pentru a li se acorad îngrijiri medicale.

„Seara trecută, în jurul orei 23.00, un tânăr de 24 de ani, din Bârca, a pierdut controlul autoturismului, pe care îl conducea pe DJ 561, din localitate, a lovit trei capete de pod, iar apoi s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea conducătorului auto și a celor patru tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 28 de ani, toţi din comuna Bârca, aceştia fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat Grădinaru.

Acesta a mai spus că în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Facebook Info Trafic Craiova și Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.