(Foto) Accident mortal, la Braniște. Trei tineri și-au pierdut viața

(Foto) Accident mortal, la Braniște. Trei tineri și-au pierdut viața

11.963
77
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(8 voturi, media: 2,75)

Un teribil accident de circulație a avut loc, azi-noapte, la ieșirea din Craiova către Podari, pe raza localității Braniște. Un autoturism a intrat într-un parapet de pe marginea șoselei, apoi s-a răsturnat. În urma evenimentului, șoferul și doi pasageri au decedat, iar un copil de trei ani a scăpat cu răni ușoare.

 

UPDATE: Potrivit informațiilor IPJ Dolj, accidentul a avut loc azi-noapte, în jurul orei 02.30, pe D.N. 56, la intrarea în localitatea Branişte. Trei persoane au decedat iar un copil de doar 3 ani a ajuns la spital cu leziuni ușoare. accident podari

 

La volan se afla Florin D., de 33 de ani, din Craiova, care, din cauza vitezei excesive şi a carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, după cum a reieșit din primele cercetări ale polițiștilor rutieri ajunși la fața locului.

 

În urma accidentului, conducătorul auto, dar şi Vasile M., de 23 de ani, pasager, au decedat la fața locului. O altă pasageră. Geta M., de 21 de ani, din Craiova, a fost transportată în stare gravă la spital, unde, din nefericire, a pierdut lupta cu moartea. P. R., de doar 3 ani, a suferit leziuni ușoare, fiind, de asemenea, transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru acordarea de îngijiri medicale.

 

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs acest accident rutier.

 

 



77 COMENTARII

  1. #41
    kng
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-12-2010
    Mesaje
    323
    Citat Mesaj initiat de █ VeNoM™ █
    Citat Mesaj initiat de oxig3nno1
    Bai koss-ule cum le stii pe toate…lasa pe altcineva sa judece…stai in banca ta poate i s-a oprit motorul si a ramas fara directie sau s-a rupt ceva…

    Tu esti „din alta parte” … Ce treaba are daca e defectiunea tehnica in povestea asta ? Tu vezi cum arata masina care a luat si jumate de parapete cu ea ?!! Prima si cea mai importanta greseala a fost VITEZA EXCESIVA !!! Altceva…orice defecte poti sa iti imaginezi tu ca ar fi aparut…nu duceau la asa ceva daca se circula cu 50 km/h.

    Ai dreptate ce zici tu de viteza, aici totii sunt cuminti pe strada, nu conteaza marca masini pe care o conduci, daca esti tampit si nu ti la viata ta si-a celor din masina atunci iti meriti soarta, si nu toate sunt cazane de masini cum zic unii pe aici.p.s nu am bmw sau ma stiu eu ce super masina.

  2. #42

    nu ma leg de dumneavoastra, cat despre evenimente rutiere am avut parte atat din cauza mea care ma incadrez in varsta scrisa de dvs dar mai multe de cei in varsta, si mai multe pe care le-am evitat tot cu persoane inaintate, iar apelativul de ”nenea” a venit ca un fel de iritare la comentariul dvs. Cat despre varsta la care o sa ajung si eu, sper ca la varsta aia sa am destula luciditate incat sa nu ma urc la volan daca reprezint un pericol. Nu ma leg de dvs, ma leg de atitudinea si gandirea pe care o aveti despre tineri ca soferi. Cu respect si multa sanatate!

  3. #43

    Toata stima mea pentru raspunsul Dvs.,sunteti un tanar de calitate .Va doresc mult succes ,noroc si mereu o buna sanatate!Cu mult respect si simpatie!

  4. #44
  5. #45
    Member
    Data de inscriere
     31-10-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    176

    Viteza bat-o vina si unul care se crede zmeu .Pacat ca au murit.

  6. #46
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-04-2016
    Mesaje
    44

    Foarte bine, asa le trebuie, sa se invete minte „jmecherii” astia de se cred regii soselelor. Mama lor adracu sa fie… pacat ca mai omoara si pe alti nevinovati odata cu ei, dar si acestia sunt partasi la moarte cand accepta sa urce la volan cu astfel de indivizi, si nu le zice sa o lase moale. Asta este, le-a placut, sa fie sanatosi…. Ce au zis, lasa ca e noapte, e strada libera ai dau in gura… foarte bine le-a facut parepetul ala. Acum uni au tupeul sa injure autoritatile ca pun parapeti pe marginea strazi sau fac podete de care se izbesc toti cretinii. Dau vina pe parapeti, ca daca nu erau astia, o luau pe camp si poate scapau, dar mai bine asa, poate alta data mai omora si pe altii din alte masini, asa mai bine ca au fost decat ai lui. De astfel de specimene sa nu va para rau NICIODATA !!!!

  7. #47

    Nasol din cauza lor mor și nevinovați

  8. #48

    Şi ce vină are miliţia că a facut accident? Dacă era cu radarul în zonă poate-l oprea şi nu se mai întâmpla tragedia şi binențeles erau pândari (stăteau la pândă) dacă nu au fost sunt vinovați. Dar dacă încerci să respecți legislația , nu vorbeşti la telefon, nu depăşeşti viteza şi porţi centura nu cred că are cineva ceva cu nimeni.

  9. #49

    Alo….domnu….te trezesti cu un cretin de genul asta ca intra in tine…daca in loc de parapat era o familie in masina??

  10. #50
    BuT
    Member
    Data de inscriere
     08-01-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    221

    Soferu si cel din dreapta au murit pe loc, pasagerul din spate a fost resuscitat pana la spitalul nr1 si din pacate a decedat, copilul de trei ani a scapat cu cateva zgarieturi… Viteza mare si carosabil ud.. Asta produce. Dmz sa ii ierte.

  11. #51

    Macar e BMW-u… in contextul romanicai, desigur. Sa fie sanatosi! Papitoii naibii plini de bani facili! In general vorbesc, fiindca le vad destul mutrele si atitudinea acestor cretinei si dudui scaldati in lux… Se citeste pe ei ca-s niste „eminente” in buda noastra capitalista, unde troneaza „MERITOCRATIA”!

  12. #52

    Devină clar…sunt șoferii, nici bordurile si nici parapeții, sa meargă in limitele admise si o sa fie mult mai bine pt toata lumea.

  13. #53

    PS: Ia uite-l pe PORC: http://oi65.tinypic.com/34g4l6w.jpg . Acum procesam la ele. Dar astia cu jipanele is mai in siguranta. Nici nu le controleaza nimeni averile. SA CRAPE PORCII!… poate doar pe cale naturala sa fie sperante.

  14. #54

    in mare parte ai dreptate, dar ar trebui sa te gandesti si la salariile pe care le avem, nu cred ca-ti permiti sa platesti o amenda de 600 de euro, avand in vedere ca salariul minim pe economie este de 200 de euro, in principiu ai dreptate cu strictetea, asta ne lipseste, nu respectam regulile, nu neaparat de circulatie , aici vorbesc in general…

  15. #55

    Loredana Georgiana printre cei decedati erau si parintii micutului?

  16. #56
  17. #57

    Daca nu ai avea banii sa platesti ai merge cu limita de viteza regulamentar si cu centura pusa…si hop scutim un accident

  18. #58

    Am fost primul la fata locului , nu doresc nimanui asa ceva ! Dumnezeu sa-i odihneasca ! Loredana Georgiana daca stii ceva de copil , anunta-ma si pe mine te rog .

  19. #59

    Poti sa imi spui si mie cum ai aflat asta ?

  20. #60

    Copilul este bine..doar cateva rani usoare la picioruse si la cap…parintii lui au murit amandoi..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.