Accident mortal lângă Rojiște

Accident mortal lângă Rojiște

2.975
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,75)

O autoutilitară Mercedes condusă de un hunedorean, din direcţia Bechet către Craiova, a pătruns, ieri, pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontală cu o altă autoutilitară Ford Transit, condusă din sens opus de un craiovean care a încercat să evite impactul intrând pe contrasens. În urma evenimentului, un pasager aflat în prima autoutilitară și-a pierdut viața, alte două persoane au fost grav rănite, iar o atreia a suferit leziuni ușoare.

 

Evenimentul rutier a avut loc ieri, la ora 14.30, pe D.N. 55, în afara localităţii Rojişte. Ioan Bălănescu, de 40 de ani, din comuna Teliucu Inferior, Hunedoara, în timp ce conducea o autoutilitară, din direcţia Bechet către Craiova, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă din sens opus de Marius Oiță, de 26 de ani, din Craiova care a încercat să evite impactul intrând pe contrasens.

 

În urma accidentului, a rezultat decesul lui Constantin Bodros., de 35 de ani, din municipiul Hunedoara, pasager pe scaunul dreapta în prima autoutilitară, vătămarea corporală gravă a conducătorului auto Marius Oiță. şi a minorei Maria F., de 17 ani, din comuna Bratovoeşti, Dolj, pasageră pe scaunul dreapta în cea de-a doua autoutilitară. De asemenea, a rezultat și vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto Ioan Bălănescu.

 

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

Foto: arhivă



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4095

    Ăsta ce scuză o mai avea/o mai găsii ?!

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3167

    erau praf ambele masini,cei care au scapat au fost f norocosi

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.