Accident rutier provocat de un bărbat de 76 de ani, care circula...

Accident rutier provocat de un bărbat de 76 de ani, care circula fără permis

5.634
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Un politist completeaza un proces verbal, in timpul unor controale efectuate de Politia Rutiera, vineri, 30 august 2013, in Craiova. TIBI BOLOGH / MEDIAFAX FOTO

Un doljean de 76 ani, din comuna Ciupercenii Noi, aflat la volanul unei mașini, dar care nu avea dreptul legal de a șofa, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus regulamentar un tânăr din localitate, și l-a lovit.

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat s-au sesizat, ieri de dimineață, cu privire la faptul că, pe Strada ”Horea, Cloșca și Crișan” din localitate, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că șoferul vinovat de producerea accidentului,  Aurel F., de 76 de ani, nu deţinea permis de conducere corespunzător categoriei din care făcea parte vehiculul.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

Foto: arhivă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.