În arest după ce a încercat să mituiască un echipaj de poliție

În arest după ce a încercat să mituiască un echipaj de poliție

12.055
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

A dat mită 500 de lei ca să scape de o amendă de aproape 4000 lei. A scăpat de amendă, însă s-a ales cu dosar penal și a ajuns și în arest. Este vorba de un bărbat de 43 de ani din Craiova care a fost prins de un echipaj de poliție rutieră la volanul unei autotutilatare înmatricuată în Suedia, fără asigurare și cu ITP-ul expirat. 

 

Bărbatul a fost dus la sediul Biroului Rutier pentru verificări. Când a aflat că va rămâne fără certificatul de înmatriculare și va avea de plată o amendă de aproape 4000 de lei acesta s-a gândit că 500 de lei îi vor „înmuia” pe polițiști și va scăpa. Oamenii legii și-au anunțat superiorii si agenții Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj care au organizat un flagrant.”Bărbatul a fost prins în momentul în care a oferit agenţilor de poliţie suma de 500 lei pentru a nu se lua faţă de acesta măsurile legale care se impuneau. Acesta a fost condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, iar procurorul de caz a dispus reținerea pe bază de ordonanță pentru 24 ore”, a declarat Cătălin Dochia. Persoana în cauză fost introdusă în arestul poliției și astăzi va fi prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.