Audi A6 depistat la Calafat în ziua în care fusese declarat furat...

Audi A6 depistat la Calafat în ziua în care fusese declarat furat din Germania

1.048
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un autoturism marca Audi A6, care fusese declarat de autorităţile din Germania ca fiind furat, a fost identificat, în aceeași zi, de poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat.

Autoturismul, înmatriculat în Bulgaria, era condus, în data de 13.12.2015, de cetăţeanul bulgar Dimitrov K., în vârstă de 51 ani. La controlul de frontieră şi în urma verificărilor specifice, oamenii legii au constatat că mașina figura ca fiind furată, alerta fiind introdusă de Germania chiar în data de 13.12.2015.

Cetăţeanul bulgar a declarat că nu știe nimic de cele constatate și că el a împrumutat autoturismul pentru această deplasare de la un conaţional.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul în valoare de 11.500 de lei la sediul S.T.P.F. Calafat, iar în cauză efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.



4 COMENTARII

  1. #1

    Omul era croit sa ajunga in Bulgaria )

  2. #2
  3. #3

    Cata minte sa ai atunci cand furi asa cazan de masina?

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4462

    iauzi braul.cadou de an nou ai?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.