Bărbatul care a înjunghiat vânzătoarea voia să ajungă la închisoare

Bărbatul care a înjunghiat vânzătoarea voia să ajungă la închisoare

1.840
20
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ilie Florian, bărbatul de 52 de ani care, luni, 29 februarie a.c., a înjunghiat-o pe Raluca Ciucă, de 25 de ani, vânzătoare la un magazin general din zona Spitalului de Urgenţă Craiova, și a sustras două pachete de ţigări şi o pâine a declarat la audieri că nu are nici o sursă de venit şi s-a hotărât să comită o faptă penală tocmai pentru a fi condamnat şi încarcerat.

 

Bărbatul, din Plenița, a spus în fața procurorilor că nu regretă fapta şi că îşi dorea să ajungă la închisoare. În urmă cu câţiva ani, acesta a încercat și să se sinucidă. Cum lucrurile nu au mers precum și-ar fi dorit, a pus la cale un alt plan care, din nefericire, a inclus fortuit și o tânără de 25 de ani, care a ajuns la spital în stare gravă.

 

Se observă cum inculpatul Ilie Florian intră în incinta magazinului, iar în intervalul 07:44:35 – 07:44:36 cum o agresează fizic pe Ciucă Raluca Mariana, aplicându-i o lovitură cu cuţitul în zona flancului stâng. De asemenea, pe imaginile video se observă cum inculpatul ia bunurile de pe tejghea (ţigări şi o pâine) şi, cu toată opoziţia persoanei vătămate, reuşeşte să părăsească magazinul având asupra sa bunurile sustrase. Cu ocazia audierii, inculpatul Ilie Florian a declarat că nu are nici o sursă de venit şi în aceste condiţii s-a hotărât să comită o faptă penală pentru a fi condamnat şi încarcerat în penitenciar“, se arată în referatul procurorilor.

 

Ilie Florian a fost reţinut pentru 24 de ore și, ulterior, arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor şi tâlhărie, fapte pentru care riscă să rămână vreme de 25 de ani în spatele gratiilor.



20 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     12-10-2010
    Mesaje
    237

    welcome to romania. statul nu tine cu voi. fugiti.

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     24-03-2009
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    169

    Aia era problema, ca nu avea venit si vroia sa ajunga la inchisoare sa-i platim noi „cazarea + masa la hotel ca inchisori nu se mai pot numi ce avem noi in Romania”. Tipic romanesc: sa faci copii pentru alocatie, sa te uiti sa-ti dea statul ajutor social toata viata ce deh e lenea mare si pofta de bautura si tigari e mare si aia.
    A „incercat” sa se sinucida. Pai decat sa stiu ca in loc sa se plateasca 1 salariat, se vor plati facilitatiile unui detinut, sa-mi zica mie ca il ajut eu sa se sinucida,ii cumpar eu sfoara,scaun,si ce mai are nevoie doar sa stiu ca scap lumea de un „om facut sa tina umbra pamantului”.
    Romania ca tara,societate e TERMINATA, oricine ar veni la conducerea tarii nu va schimba nimic in bine, si chiar daca repara 1 lucru, strica 2 pentru ca deh in Romania pe orice functie inclusiv muncitor se merge pe principiul,cum spunea Razvan Vasilescu intr-un video „FURA BA,IA CU AMANDOUA MAINILE, FURA CAT MAI POTI ! ” – Asta este sloganul pe care se ghideaza incepand de la cei din fruntea tarii si pana la muncitoru de rand.
    -Nu generalizez dar asta este adevarul crunt din tara in care ne-am nascut, dar posibil,in care nu vom muri.

  3. #3

    A ajuns la pensiune…caldura…mancare…televizor ..mai nou interent…astea sunt conditii pt criminali?

  4. #4
  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     03-02-2013
    Mesaje
    0

    si va avea parte si de sex neprotejat.

  6. #6

    In ce tara traim Puscariasi traiesc mai bine ca oamenii liberi.

  7. #7

    Ce sistem bolnav…ar trebui dus la muncă silnică să se sature de pușcărie !

  8. #8
    Member
    Data de inscriere
     14-07-2011
    Mesaje
    176

    Cate autostrazi am putea construi cu astia…..abia atunci le-ar fi frica de inchisoare

  9. #9

    Asta de ce prezinta pericol public? de ce il baga la inchisiare?ca nu are pe masa procuror…oras de cacat !

  10. #10

    Disperarea uneori aduce un om la fapte urâte ptr supraviețuire. Rusine guvernului pe traiul din tara noastră

  11. #11
    0-day Member
    Data de inscriere
     10-02-2016
    Mesaje
    3

    3 mese pe zi pe norme de hrana dupa gusturile fiecaruia, televizor, caldura, apa calda, asistenta medicala si psihologica gratuita, medicina dentara gratuita, iesiri in comunitate, convorbiri on-line gratuite. Te poti relaxa facand sala, jucand tenis de masa. Totul fara sa te oblige nimeni sa muncesti sau sa platesti ceva. Pentru un om care nu are un venit, nu are unde dormi noaptea, asta este o solutie. Iti ia nevasta o violeaza si o omoara, sta 25 de ani pe banii cetatenilor, da in judecata statul ca nu are conditii bune si castiga 25.000 euro la CEDO (avand pedeapsa mare are timp sa se judece cu statul prin toate instantele romansti), ca mai nou asa se poarta. La multi ani Romania! Statul mai democratic decat SUA unde s-a inventat democratia!

  12. #12

    Numai gura e de voi si niciunul nu faceti nimic !

  13. #13
  14. #14

    Frumos mod de a ajunge dar daca nu are de lucru de ce nu-si ia plapuma si doarme la usa prefectului care este obligat sa il ajute .

  15. #15
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5280

    In ce Hal am ajuns..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !! "Din pacate, Ion Iliescu e inca in viata"
  16. #16
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-02-2013
    Mesaje
    445

    ce hal de oameni și ce hal de țară

  17. #17
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    3232

    A scapat de viata grea de afara are toate conditile cablu,internet,caldura,televizor si mai nou guvernul creste alocarea pe zi pentru un detinut la 8 euro zi pai ca la 4 stele.Nu ai nici o grize traiesti 100 de ani iar noi murim de munca pe 1000 ron.Romania asta de ca,,

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  18. #18
    Newcomer
    Data de inscriere
     15-06-2013
    Mesaje
    18
    Citat Mesaj initiat de alexandra1967
    A scapat de viata grea de afara are toate conditile cablu,internet,caldura,televizor si mai nou guvernul creste alocarea pe zi pentru un detinut la 8 euro zi pai ca la 4 stele.Nu ai nici o grize traiesti 100 de ani iar noi murim de munca pe 1000 ron.Romania asta de ca,,

    tare de tot comentariul lui MostBlood ) eventual te ajut si eu sa ii tinem scaunul sub picioare, un om de rahat sa injunghie o tanara pt o paine si un pachet de tigari, eu cel putin daca as fi in locul autoritatilor as da legea ca pt o asemenea fapta si pt multe altele sa fie schingiuiti si dupa trasi in teapa precum facea si marele Vlad Tepes,

  19. #19
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4083

    Ce mod de a gandi…

  20. #20
    De-al casei
    Data de inscriere
     11-03-2009
    Locatie
     Bailesti
    Mesaje
    304

    Mai nou, e vorba ca politicienii vor sa modernizeze inchisorile…probabil isi fac conditii mai bune pentru viitor stiind ca mai devreme sau mai tarziu vor ajunge pe acolo. Tara p***i, mi-e scarba…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.