Bătrână cu pierderi de memorie, căutată de familie şi poliţie

Bătrână cu pierderi de memorie, căutată de familie şi poliţie

7.900
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Marți, 25 septembire a.c., o doljeancă în vârstă de 41 de ani, din comuna Leu, a anunțat polițiștii din localitate despre faptul că mama sa, NICA MARIA, de 71 ani, din comuna Leu, sat Zănoaga, județul Dolj, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.
Se pare că femeia de 71 de ani are deseori pierderi temporare de memorie, fiind în imposibilitatea de a da relații privind identitatea, însă nu este luată în evidență de medicii de specilialitate și nu urmează vreun tratament.
De asemenea, membrii familiei au precizat că aceasta nu are asupra sa acte de identitate sau sume de bani.
La momentul plecării, NICA MARIA era îmbrăcată cu pulover de culoare neagră, o rochie gri cu imprimeu floral alb, vestă de fâș de culoare verde, colanți de culoare neagră, iar pe cap purta basma albastră cu imprimeu floral.
Semnalmente:
·        1,60 m înălțime,
·        65-70 kg,
·        constituție robustă,
·        fața ovală,
·        ochi căprui,
·        păr alb tuns scurt.
Polițiștii doljeni au demarat investigațiile în vederea depistării femeii, totodată aceata fiind pusă în urmărire la nivel național.
Persoanele care pot oferi date și informații cu privire la bătrâna de 71 de ani sunt rugate de anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.