Beat şi fără permis la volan

Beat şi fără permis la volan

2.513
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna Lipovu, judeţul Dolj a fost găsit fără permis în timp ce conducea, duminică seara, în jurul orei 20:30, în comuna Întorsura, de poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Întorsura și Postului de Poliţie Radovan. 

N. Ion s-a aflat şi sub influenţa alcoolului, în urma probelor cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a refuzat să meargă la Spitalul Municipal din Băileşti pentru recoltarea unor probe biologice. 

Infracţiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul de la prelevarea de mostre biologice a fost pedepsită cu dosar penal. 



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-02-2018
    Locatie
     Craiova/Rovine
    Mesaje
    0

    Pris la taranoaia la Intorsura, si poza din Craiova de la stadion, tare asta

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7014

    Nea Ionut, buhait de atata beutura.. a mers el ce a mers fara stres dar pan’ la urma s-a intalnit cu un caschetar.. a suflat in aparat de l-a dat chiar peste cap.. probele le-a refuzat.. o sa-fie-ncoronat si cu permisul banat.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.