Calafat: 34 de migranți, printre care trei copii, ”capturați” dintr-un TIR

Calafat: 34 de migranți, printre care trei copii, ”capturați” dintr-un TIR

608
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.P. Calafat au descoperit, azi-noapte, treizeci şi patru de migranţi, cetăţeni sirieni, care intenţionau să intre ilegal în România, ascunşi într-un spaţiu special amenajat într-un TIR condus de un cetăţean bulgar.  

migranti calafat 12.03.2015 1

LaPunctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion cu remorcă, fără încărcătură, cetăţeanul bulgar Georgiev L., în vârstă de 34 de ani, care avea ca destinaţie Austria.

Acţionând în baza unei analize de risc, echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a procedat la verificarea amănunţită a mijlocului de transport, înmatriculat în Bulgaria. Astfel, în interiorul compartimentului marfă, a fost descoperit un spaţiu special amenajat, împărţit în două compartimente suprapuse, în care se aflau ascunse mai multe persoane.

La cercetări s-a constatat faptul că este vorba despre 34 de cetăţeni sirieni, dintre care 21 bărbaţi, 10 femei şi 3 copii. Conform protocolului româno – bulgar, persoanele au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

2 COMENTARII

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  2552

  in fiecare zi emigranti

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
 2. #2
  Maniac
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  3681

  de bine fug sarmanii?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.