Calafat: Migranți ascunși printre articole de plastic, descoperiți la frontieră

Calafat: Migranți ascunși printre articole de plastic, descoperiți la frontieră

405
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei bărbaţi au fost găsiți, azi-noapte, de polițiștii de frontieră de la Calafat, ascunşi într-un camion care transporta articole din plastic și care intenţionau astfel să intre ilegal în ţară. Șoferul mașinii în care au fost descoperiți a declarat că nu știa nimic de prezența bărbaților.

migranti

Un cetățean turca care conducea un autocamion marca Mercedes, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, articole din plastic din Turcia pentru Germania, a fost supus unui control la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj. Procedând la verificarea mijlocului de transport, echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit în compartimentul marfă, printre marfa transportată, trei persoane de sex masculin care nu vorbeau limba română şi nu deţineau documente de identitate.

La cercetări, şoferul camionului a declarat că nu avea cunoştinţă despre prezenţa bărbaţilor în mijlocul de transport.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, camionul, şoferul turc şi cei trei migranţi au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

2 COMENTARII

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  2541

  Cam multi in ultima vreme vamesi isi fac treaba

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
 2. #2
  Junior
  Data de inscriere
   23-02-2015
  Locatie
   Londra
  Mesaje
  100

  E foame mare in toata lumea!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.