Calafat: Un migrant afgan voia să treacă Dunărea cu o barcă cu...

Calafat: Un migrant afgan voia să treacă Dunărea cu o barcă cu vâsle

447
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de frontieră din cadrul  S.T.P.F.Dolj, au depistat, sâmbătă, în jurul orei 11:30, în apropiere de malul românesc al fluviului Dunărea, pe raza localităţii Calafat, o persoană de sex masculin care nu îşi justifica prezenţa în zonă. Ulterior, s-a dovedit că era vorba de un cetăţean afgan, care a încercat să intre ilegal în România, prin traversarea fluviului Dunărea cu o ambarcaţie de plastic.

 

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a declarat că a plecat din ţara lui în urmă cu aproximativ două săptămâni pe ruta Turcia – Bulgaria şi că a traversat fluviul Dunărea cu o barcă din plastic cu vâsle, dorind să ajungă într-o ţară din vestul Europei. Barca a fost găsită la malul românesc al fluviului Dunărea, în dreptul kilometrului fluvial 790.

 

Conform protocolului româno – bulgar, persoana şi ambarcaţia a fost preluată de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

4 COMENTARII

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  2701

  Prost rau se credea la el in desert

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
 2. #2
  Senior Member
  Data de inscriere
   29-06-2009
  Mesaje
  519

  Un om disperat de viata si traiul din tara lui.

 3. #3
  Junior
  Data de inscriere
   20-11-2006
  Mesaje
  52

  Alexandra, mi-e rusine ca m-am nascut in aceeasi tara cu tine.

 4. #4
  Senior Member
  Data de inscriere
   30-10-2008
  Mesaje
  528
  Citat Mesaj initiat de sdl4
  Alexandra, mi-e rusine ca m-am nascut in aceeasi tara cu tine.

  )

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.