Calafat: A vrut să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă...

Calafat: A vrut să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 100 €

886
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit un cetăţean român care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 100 de euro.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Calafat au fost sesizaţi de către un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul că un cetăţean român a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 100 de euro falsă. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că persoana în cauză este un cetăţean român de 46 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice.

Bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă şi că a primit-o ca rest în Bulgaria. Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii tentativă de punere în circulaţie de valori falsificate.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-02-2015
    Locatie
     Londra
    Mesaje
    48

    Ambitios!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.