Comisar-șef și subinspector de la Poliția Transporturi Craiova, închiși pentru cămătărie

Comisar-șef și subinspector de la Poliția Transporturi Craiova, închiși pentru cămătărie

1.899
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Comisarul-şef Petrişor Alexandru şi subinspectorul Mihai Dumitru Ardelean, ambii de la Inspectoratul de Poliţie Transporturi Craiova, au fost condamnați la închisoare pentru şantaj şi abuz în serviciu. Cei doi obișnuiau să dea bani cu împrumut cerând în schimb, ca garanție, mașini, pe care apoi refuzau să le înapoieze, chiar dacă cei împrumutași își achitau integral datoriile.

Angajații Inspectoratului de poliție Transporturi Craiova au fost arestaţi în 2011, fiind acuzați de şantaj şi abuz în serviciu. Procurorii DIICOT-Craiova au stabilit atunci că cei doi ofiţeri de poliţie au acordat împrumuturi de bani, cu o dobândă de 6% -12% pe lună, mai multor persoane. Pentru achitarea împrumuturilor, comisarul-şef  Petrişor Alexandru şi subinspectorul Mihai Dumitru Ardelean au obligat victimele să constituie garanţii mobiliare asupra unor autovehicule, aparţinând societăţilor comerciale administrate de acestea, pe numele lui Cristi Daniel Alexandru, fratele comisarului-şef Petrişor Alexandru, să achite ratele unor contracte de leasing şi să înstrăineze diferite autoturisme utilizate de învinuiţi.

Mai mult, cei doi ofiţeri au refuzat să restituie autovehiculele persoanelor în cauză, chiar dacă acestea și-au au achitat integral împrumuturile.

Pe 13 octombrie 2014, magistraţii Curţii de Apel din Craiova i-au condamnat la câte un an şi şase luni de închisoare pe fiecare. 



7 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    508

    la bulau !

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1929

    Foarte bine la puscarie cu ei

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3029

    Iauzi si tu ce faci astia … astia sunt mai camatari ca .. kamatarii )

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  4. #4
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2645

    daca au salarii mici…

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     13-01-2013
    Mesaje
    4

    Saraci de ei, militieni ciumegi si camatari la puscarie oare o sa fie violati la fund ?

  6. #6
    Member
    Data de inscriere
     09-04-2008
    Mesaje
    124

    In sfarsit o veste buna din partea voastra, bravo .

  7. #7
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3160

    doar atat?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.