Control judiciar pentru Andrei Lazăr, din cauza unui nou scandal provocat într-un...

Control judiciar pentru Andrei Lazăr, din cauza unui nou scandal provocat într-un bar din Craiova

8.388
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Andrei Lazăr, cunoscut în rândul tinerilor de bani gata, dar certați cu legea, fiu de magistrat, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, alături de un alt tânăr, de 32 de ani. Cei doi au fost implicați într-o altercație spontană, produsă pe fondul consumului de alcool, într-un pub din Craiova, în cursul lunii decembrie 2017. Lazăr l-a amenințat cu o armă albă pe patronul localului și este cercetat pentru două infracțiuni.

Acțiunea penală împotriva Andrei Lazăr și Alin Nicolae s-a pus în mișcare în ziua de 5 ianuarie 2018, pentru săvârșirea infracțiunilor de Tulburarea ordinii şi liniştii publice şi Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, față de primul dintre aceștia și săvârșirea infracțiunii de Tulburarea ordinii şi liniştii publice față de Alin Nicolae, fapte comise în noapte de 14 spre 15 decembrie 2017, în jurul orei 04:00, într-un bar din oraș, situat pe Str. ”Nicolae Bălcescu”.

În baza probatoriului administrat de polițiști, în cauză a fost propusă luarea măsurii controlului judiciar, iar procurorul de caz a dispus prin ordonanţă luarea acestei măsuri faţă de cei doi inculpați, pe perioada de 60 de zile, stabilindu-se mai multe obligaţii pe care cei doi urmează să le respecte în această perioadă.

Tot în decembrie 2017, polițiștii doljeni au deschis un doar penal în care se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea cu exactitate a persoanelor implicate şi a gradului de participaţie al fiecăruia, după ce un bărbat de 34 de ani, din localitatea Sadova, Elian Cîrciu, a sunat, pe 4 decembrie 2017, la 112, anunţând că este şicanat şi urmărit în trafic, de două autoturisme, unul dintre acestea fiind condus de Andrei Lazăr, cu care a mai avut neînţelegeri şi în trecut. Cîrciu le-a spus poliţiştilor că, la intrare în Malu Mare, Andrei Lazăr ar fi scos o bâtă pe geam lovindu-i maşina.

Reamintim și că Andrei Lazăr era judecat, în stare de libertate, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, pentru un alt scandal produs în noaptea de 13 spre 14 februarie 2016, la Casa Studenţilor din Craiova, unde el şi un cunoscut de-ai săi au înjunghiat un craiovean de 34 de ani. Dosarul este pe rolul Judecătoriei Craiova.



5 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-01-2018
    Mesaje
    0

    Puslamaua asta fiind recidivist, ar fi trebuit in mod automat arestat, nu tratat cu atata blandete. Asta este, asa se intampla cand esti copil de mafiot si slujesti partidul de la conducere, mai ca nu ti se intampla nimic grav. Vagabondului astuia si la altii ca el, trebuie sa dea de unu fara nici un dumnezeu sa le faca felul, atuci le iasa golaneala din cap.

  2. #2
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2870

    Magistrații corupți îl protejează pe criminalul psihopat, dar totul se va întoarce împotriva lor.
    Viața are ironiile ei.

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     01-02-2016
    Mesaje
    19

    Asta chiar este psihopat, are probleme grave, chiar nu obs nimeni. Cat de greu este sal condamni pe cacatyl asta, umbla tot timpul cu cutite la el si face numai scandaluri…

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     22-11-2006
    Mesaje
    124

    Da, dar este respectat

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-01-2018
    Mesaje
    0

    Sper ca acest personaj sa ajunga unde ii este locul: intemnitat la o clinica pentru persoane cu probleme psihice si sa ii dea niste pastile sa il linisteasca… Le doresc procurorilor care l-au scapat pana acum sa aibe pe constiinta toate persoanele pe care le-a terorizat acest Andrei Lazar! Sper sa il calce tramvaiul! Am trai intr-un oras mai linistit!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.