Craiova: Aproape 1.000 de mașini înmatriculate în străinătate, controlate de poliție

Craiova: Aproape 1.000 de mașini înmatriculate în străinătate, controlate de poliție

16.572
17
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Polițiștii rutieri craioveni, sprijiniți de luptătorii serviciului Acțuni Speciale, au organizat acțiuni pentru verificarea legalității circulației pe drumurile publice a autovehiculelor înmatriculte în străinătate. Controalele au avut loc în prioada 12 – 18 septembrie 2016.

 

În cadrul acțiunilor, polițiștii au verificat aproape 1.000 de autovehicule înmatriculate în alte state, și au constatat 115 de abateri de natură contravențională, pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi în valoare de peste 22.000 lei.

 

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 2 permise de conducere si au retras 4 certificate de înmatriculare

 

Spre exemplu, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 30 ani, din Balș, care a condus pe Calea București, din Craiova, un autoturism înmatriculat în Marea Britanie fără a avea asigurare obligatorie tip ”RCA” valabilă. Bărbatul a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 1.000 lei şi, ca măsură complementară, i s-au reţinut certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

Foto: arhivă



17 COMENTARII

  1. #1

    Se vede ca vor sa se răzbune pentru protestul transportatorilor. Dacă era în Bulgaria ieșeau toți și blocau toată tara… Ca jegurile astea nu știu decât de frica.

  2. #2

    Georgescu Viorel daca tăceai filozof rămâneai.. Poliția a controlat mașini înmatriculate în alte state gen Bulgaria, Anglia.. Ăia de ne lovesc și fug. Înțelegi? Stai jos ai nota 2

  3. #3

    Ciudata coincidenta totuși dar bănuiesc ca te depășește pe tine cu mult subtilitatea. Nu ai văzut cate controale sunt în ultimele zile?? Cauza efect! Nu mi stric bună dispoziție sa explic ce și cum… Cine poate..bine. Cine nu.. Crede tot ce zboară

  4. #4

    Si de romania daca il lovesti pe unu su ii dai asigurarea si asiguratorul isi bate joc de tine??

  5. #5

    Sau trec cateva luni bune si tu esti cu masina pe butuci???nu suntem.nici noi departe cu ele inmatriculate pe ro!

  6. #6

    Dar azi noapte când un om a fost omorât pe trecerea de pietoni, unde a fost poliția? Ei fac acțiuni deastea, unde ies amenzi ca să dea bine în statisticile lor de la centru , dar la actiuni preventive, cum ar fi prezența pe străzi noaptea, stau al naibii de prost!

  7. #7

    Ptr.Georgescu V. Ce legatura are Politia cu transpirtatorii si cu preturile de la asigurari?

  8. #8

    O mizerie de țară in care trăim si tot noi am dat voie la asemenea …

  9. #9
    Junior
    Data de inscriere
     22-01-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    98

    Va dați seama ca din mașinile înmatriculate in alte state, 1 din 10 are nereguli ? Mie unul, fiind șofer mi se pare mult. Am ajuns sa ne ferim de ei ca de „drac”.

  10. #10

    Adica ce vrei sa spui ca daca eu vin luna viitoare din strainatate si lovesc pe cineva fug? Inseamna ca te inseli amarnic prietene.

  11. #11

    Ee lasă că știm noi prietene. Nu fugi normal ca nu fugi.. Atâta timp cât ai mașina pe numele tău și ai asigurare nu fugi. Eu ma refer la teribiliștii din Craiova și la jegurile de țigani care te lovesc și fug. Dacă ai trai mai mult printre noi ai vedea ca am dreptate.

  12. #12

    Pe bune?? Asta e comentariu de om frustrat. Poi vrei sa stea milițienii la fiecare trecere de pietoni? Ești copil Marius Balaci. Dacă stau prea mult pe la treceri iar nu e bine c-o sa îți ia permisul și o sa plângi ca o piz_ă..
    Stai jos ai nota 2

  13. #13

    Am lucrat 10 ani în sistem și știu cum funcționează,deci nu vorbesc în necunostință de cauză!În țara vin 2 saptamani pe an, iar atunci de cele mai multe ori circul cu taxiul, așa că sunt slabe șanse să-mi ia milițienii permisul!

  14. #14
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     28-08-2007
    Mesaje
    112

    Radu Conte

    „state” doar SUA are state !

    Aia de ne lovesc si fug sunt dor in Romania !

    Asa am fost eu lovit de o masina de CJ in Cluj si tipul a fugit , trebuia sa il urmaresc?

    Un „incult” il cultiveaza pe un cult !

    TACI ESTI INCULT !

    In legatura cu neregulie masinilor care sunt inmatriculate in Anglia este o mare prostie !

    eu nu am primit RAR pentru ca nu am avut apa pentru parbriz , eram un pericul pentru alte masini.

    Asa ca mai usor cu neregulile masinilor din strainatate, din 10 masini inscrise in RO „11” au probleme !

    Dragoste si Credinta , Mandrie si Suferinta !!! AlbAlbastri Mereu!!! Numai Stiinta Craiova!!!
  15. #15
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3994

    FOARTE BINE.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  16. #16
  17. #17
    0-day Member
    Data de inscriere
     20-09-2016
    Mesaje
    3
    Citat Mesaj initiat de alexandra1967
    FOARTE BINE.

    Altceva mai sti decat astea doua cuvinte ? Tu cred ca postezi sa strangi posturi multe. Asta scri la aproape tot ce se posteaza pe forum la stiri

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.