Craiova: Au prejudiciat statul cu peste un milion de lei făcând evaziune...

Craiova: Au prejudiciat statul cu peste un milion de lei făcând evaziune fiscală

2.264
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

O craioveancă şi alte patru persoane au înşelat statul, într-un singur an, cu peste un milion de lei. Claudia Ene, Daniel Andi Sfîrlogea, Romulus Mihăiţă Mihart şi Horaţiu Vili Ene au derulat tranzacţii comerciale care le aduceau venituri, dar nu erau evidenţiate în contabilitate. De asemenea, au înregistrat tranzacţii fictive reuşind să se sustragă de la plata obligaţiilor fiscale datorate bugetului de stat. În acest cazţ, Claudia Ene, de 39 de ani, din Craiova, a fost deja arestată urmând să-şi ispăşească pedeapsa de trei ani de închisoare pentru evaziune fiscală. Totodată, cei patru învinuiţi trebuie să achite suma de 1.060.955,92 de lei.

Celelalte trei persoane au fost condamnate de Magistraţii Tribunalului Dolj, respectiv 4 ani şi 6 luni închisoare – Horaţiu Vili Ene, 3 ani de închisoare – Daniel Andi Sfîrlogea, 2 ani de închisoare – Romulus Mihăiţă Mihart, iar Liviu Marius Călinescu a primit un an de închisoare. Însă, la apel, Sfârlorea a obţinut reducerea pedepsei la 1 an şi 11 luni de închisoare cu suspendare.

Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie a respins, pe 2 decembrie a.c., recursul inculpaţilor, iar sentinţa dată este definitivă.



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    874

    Daca furau trei paini si doua cornuri primeau mai mult. Se mai adauga la incadrare: grup organizat.. si ieseau cand le albea parul..
    Dar ei nu prezinta pericol social, uitesem!

    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic! http://www.pescardejiu.blogspot.com
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2075

    cel mai tare sfarlogea ala.iar se apuca de activitate omul.la asa judecatori nu e pacat?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.