Craiova: Femeie lovită pe trecerea de pietoni

Craiova: Femeie lovită pe trecerea de pietoni

10.328
14
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O craiovancă de 63 de ani a fost accidentată ușor de un șofer de 31 de ani, ieri, în timp ce traversa strada regulamentar pe trecerea pentru pietoni.

 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, bărbatul, din Craiova, conducea pe Strada Brestei, către intersecția cu Strada Libertății, iar la trecerea pentru pietoni amplasată la intersecția cu Strada Iancu Jianu nu a acordat prioritate de trecere și a accidentat-o pe Eugenia B. EUGENIA.

 

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a femeii, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare  penală pentru vătămare corporală din culpă.

 



14 COMENTARII

  1. #1

    Transportata* cred ca doreati sa scrieti

  2. #2

    Accidentele pe trecerea de pietoni au început sa fie prea dese,ar fi necesare niste masuri de prevenție,de atenționare,de informare dar cine sa le ia!

  3. #3

    ok, toata lumea da vina , ba pe soferii neatenti…ba pe pietonii care sar pur si simplu in fata masinii….dar nimeni nu spune ca , aceste treceri sunt amplasate pur si simplu aiurea…iesi de pe o strada, te uiti in stg sa te asiguri si cand vrei sa te bagi..hop trecere la 1 m….in giratoriu la fel ..te uiti in stg sa intrii…si cand sa faci dreapta hopa trecerea….mutati-le fratilor la 15-20 de m de intersectii si sa vedeti ca se imputineaza aceste accidente…parerea mea

  4. #4

    Din perspectiva cuiva care se asigura si nu se bazeaza pe reactia soferilor, trecerile de pietoni sint chiar mai primejdioase decit restul tronsoanelor. Unii soferi opresc si te invita sa treci, cind tu nici nu pasisesi pe carosabil, iar alti boi vijiie pe linga tine chiar si cind esti in mijlocul drumului. Pe uma, trebuie mai multa atentie la aspectele de vizibilitate, pe drumurile cu mai multe benzi pe sens.

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-09-2016
    Mesaje
    21

    Craiovanca, hai nu pe bune, asta din ce judet mai este?

  6. #6

    Ba tu iar ai tupeu sa comentezi labagiule? Tu nu ai voie sa ai pareri ba baiatule

  7. #7

    Și ce ai vrea sa oprească omul mașina și sa iti bata la ușă ca poate dorești sa traversezi? Retardatii care invita din casa și aia care stau sa dea prioritate pietonilor atunci când aceștia nu au dreptul ar trebui sa stea acasă și sa lase șofatul pe mana ălora care știu legislația … in plus o data ce tu ca pieton nu te afli pe banda ăluia care trece pe lângă tine se cheamă ca a trecut regulamentar … ca toate chestiile astea țin strict de legislație și nu de conduita preventiva e altceva

  8. #8

    „Art. 135 r/oug 195/02
    Conducătorul de vehicul este obligat să acorde prioritate de trecere şi în următoarele situaţii:
    ……
    h) pietonului care traversează drumul public, prin loc special amenajat, marcat şi semnalizat corespunzător ori la culoarea verde a semaforului destinat lui, atunci când acesta se află pe sensul de mers al vehiculului.” Deci Ionut Mirescu arata-mi unde scrie de scuar ??? Nu te supara dar omul cat traieste invata … si daca stai sa inviti din casa pietonii care poate vor sa traverseze, poate nu se cheama ca esti un incurca lume si ca poate ai bun simt fata de ccel de pe trotuar dar nu ai bun simt fata de cel din masina … de aia se acorda prioritate cand pietonul a pus piciorul jos …deci si-a exprimat dorinta ca vrea sa traverseze

  9. #9

    „Reguli pentru circulatia vehiculelor
    ¤ 10. Alte obligatii si interdictii pentru conducatorii de autovehicule si tramvaie

    7. Sa acorde prioritate pietonilor angajati în traversarea drumurilor publice, pe trecerile marcate sau semnalizate cu indicator. Atunci când drumul este prevazut cu cel putin doua benzi de circulatie pe sens, conducatorul de autovehicul sau tramvaie trebuie sa acorde prioritate de trecere pietonilor angajati în traversare pe sensul lui de mers.”
    Nu da tu prioritate la un pieton aflat pe celălalt sens de mers pe o strada cu o singura banda pe sens si dupa, sa-mi spui ce a zis „Garcea”. Sau poate m-am exprimat eu gresit de la inceput
    Dar stai linistit ca nu le bat la usa sa treaca strada, doar cand vad ca sunt multi si nu-i lasa nimeni, sau cand e vreun grabit. Ca era sa raman fara permis cand a pus unu piciorul când eram cu botu masinii dupa de trecere. Si nu cred ca moare nici ala din spatele meu 5 secunde. O zi buna!

  10. #10
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5045

    ana ce se intampla cu tine?astenia de toamna?

  11. #11

    Ar trebuii sa fie mai multi politisti in strada decit in birouri

  12. #12

    Corect eu de cand mam intors in tara am ramas prost.cel putin craiovita e plina si majoritatea nu sunt nici semnalizate

  13. #13

    Da Treceri de pietoni la tara sa vedeti.Sunt puse dupa curbe imediat.Si mai inteligente sunt statiile de autobuze la tara.Ca sunt la fel ori in curba , ori dupa.Iar soferii opresc in mijloc.Ca este greu sa iasa putin in margine.In Craiova chiar au treceri de pietoni una dupa alta .Nu mergi 25 m si este alta.Zona Liceului Energetic.Incepind din sens giratoriu si pina la Spitalul2, numarati dv sa vedeti.

  14. #14

    Au turbat cu accidentele pe treceri :@

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.