Craiova: Minori reținuți pentru furturi de componente auto

Craiova: Minori reținuți pentru furturi de componente auto

642
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi adolescenți din Șimnicu de Sus, ambii în vârstă de 15 ani, bănuiți de comiterea mai multor furturi de componente auto, au reținuți de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Craiova.

Din investigaţiile poliţiştilor, a rezultat că aceştia au sustras mai multe bunuri din locuinţa DOINEI E., deasemenea stabilindu-se şi faptul că au sustras faruri şi compomente auto de la autoturismele părţilor vătămate M.NICOLAE şi C.LAURENŢIU, din comuna Şimnicu de Sus, Dolj.

Cei doi au fost prezentaţi la IML Craiova în vederea stabilirii discernământului, constatându-se că în momentul comiterii furturilor aveau discernământul faptelor şi al consecinţelor lor format şi nu prezentau tulburări psihice.

Prin extinderea investigaţiilor a rezultat că minorii au valorificat bunurile sustrase în complicitate cu I.CĂTĂLIN, 23 ani, Ș.G., 17 ani, P.DANIEL, 27 ani, C.VALENTIN, 19 ani, C.LUCIAN, 19 ani şi A.IONUŢ, 27 ani, toţi din comuna Şimnicu de Sus, judeţul Dolj.

Poliţiştii au documentat în sarcina lui B.M. nu mai puţin de 13 acte materiale de furt calificat şi violare de domiciliu, iar C.M. se face vinovat de comiterea a 9 fapte de furt calificat şi violare de domiciliu.

În baza probatoriului administrat suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 ore, fiind introduşi în arestul IPJ Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Prejudiciul total se ridică la valoarea de 20.000 lei şi a fost recuperat în proporție de 60 %.



2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2796

    uitei ma pe ciorocsi cum se afirma.au pana in 14 nu?

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1254

    Sa mi dea politia spoilerul…lucasurile
    ..bandourile…semnalele albe…de la bmw…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.