Craiova: Motociclist de 15 ani, prins de Poliție după ce s-a împotmolit...

Craiova: Motociclist de 15 ani, prins de Poliție după ce s-a împotmolit în aglomerația din trafic

1.119
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cine zice că nu e bună și aglomerația din trafic?! Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost prins, ieri, în jurul orei 17:30, de Poliția Rutieră, tocmai datorită traficului intens de pe Bvd. ”Știrbei Vodă”. Băiatul circula fără permis pe un motociclu care nu avea plăcuțe de înmatriculare și, la vederea echipajului de poliție, a încercat să accelereze. Ghinion, însă! Aglomerația i-a dat de cap.

 

Aseară, în jurul orei 17.30, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secției 6 Poliție Craiova, în timp ce executau serviciul de patrulare, pe Bvd. ”Știrbei Vodă” din Craiova, a efectuat semnal de oprire a unui motociclu, însă conducătorul nu a oprit și s-a procedat la urmărirea acestuia, fiind blocat în traficul auto și prins de agenții de circulație.

 

 

În urma legitimării, s-a stabilit identitatea lui F.C.,  de 15 ani, din Craiova, aceasta nefiind posesor de permis pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, întrucât motociclul nu avea aplicată nicio plăcuță de înregistrare sau de înmatriculare a  fost indisponibilizat la sediul secției.

 

Pe numele minorului a fost întocmit dosar penal.

 

Foto: arhivă



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4393

    copil ….

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    854

    parinti cretini.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.