Craiova: Și-a pierdut viața după ce a sărit de la etajul 10,...

Craiova: Și-a pierdut viața după ce a sărit de la etajul 10, pentru a scăpa de un incendiu

2.357
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

O femeie în vârstă de 67 de ani și-a pierdut viața, ieri-dimineață, în jurul orei 04:00, după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări. Speriată de incendiul declanșat, craioveanca a sărit pe geam de la etajul 10.

Flăcările au  fost observate de locatarii din blocurile vecine, ei fiind cei care au chemat pompierii  pentru stingerea incendiului izbuncit la etajul 10, al blocului P2, ce se află situat pe strada “Horia” din oraș. Ajunși la fața locului cu două autospeciale de la Detaşamentul 1 Pompieri Craiova din cadrul ISU Dolj, pentru a stinge incendiul, pompierii au descoperit în fața blocului trupul incendiat al unei femei, pentru care echipajul SMURD  nu a mai putut face nimic pentru  a o salva. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul  că era vorba despre proprietara apartamentului incendiat, o craioveancă de 67 de ani, care cel mai probabil s-a speriat, a intrat în panică în momentul în care s-a trezit înconjurată de flăcări şi a sărit pe geam.

După ce incendiul a fost stins, pompierii au stabilit că totul pornise de la un scurtcircuit produs la reşoul cu care femeie se încălzea. În urma celor întâmplate, poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care femeia a decedat.

Foto: Arhivă.



4 COMENTARII

  1. #1
    Participant Curse
    Data de inscriere
     22-08-2006
    Locatie
     Red Valley
    Mesaje
    2036

    Strada „Horea” e defapt strada Horia, blocul P2 este turnul de la Rotonda, intrarea se face pe Calea Bucuresti intre magazine.

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     16-06-2008
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    234
  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2430

    Pacat de ea

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     23-02-2015
    Locatie
     Londra
    Mesaje
    51

    Trist!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.