Craiova: Zeci de șoferi, dar și pietoni, amendați de Rutieră

Craiova: Zeci de șoferi, dar și pietoni, amendați de Rutieră

6.675
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Polițiștii rutieri craioveni au constatat și aplicat 185 sancțiuni contravenționale de peste 21.000 lei, în perioada 5-8 decembrie, în cadrul unor acțiuni desfășurate pe principalele străzi din Craiova, pe linia prevenirii accidentelor de circulație generate de neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public.

 

Dintre cele 185 de sancțiuni aplicate, 25 au fost date unor șoferi care nu au acordat prioritate pietonilor, iar alte 63 sancțiuni au fost aplicate unor pietoni care au traversat neregulamentar strada, aceștia fiind, de asemenea, vizați în cadrul acțiunilor.

 

Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 30 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     02-12-2016
    Mesaje
    41

    Ce tare, dati cel mai mult in pietoni. Pai ma militienilor, de ce nu vret voi sa umpleti statul de amenzi ? Daca o luati pe calea Bucuresti de la Spitalul 2 si pana sus in Lapus la calea ferata dati 500 de amenzi pentru parcari neregulamentare meltenilor cu mintea in colturi, care ai doare la basca de legislatia voastra. Pai veniti sa spuneti ca ati sanctionat toata ziua 25 de soferi numai ? si culmea 65 de pietoni. Pai mergeti in zona garii si autogarii, sa vedeti ca acolo nu este liber NICODATA, si lafel, cred ca dati sute de amenzi intr-o zi meltenilor care opresc si parcheaza ilegal, si dupaia treceti si la pietoni.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.