Craiovean depistat cu un cuțit de 30 cm în Parcul Nicolae Romanescu

Craiovean depistat cu un cuțit de 30 cm în Parcul Nicolae Romanescu

13,824
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4.50)

În urma desfășurării activității de monitorizare a Parcului ”Nicolae Romanescu”, efectuată de către dispecerii Biroului Supraveghere Video, Ordine Publică și Circulație, din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova, în seara zilei 04 aprilie 2018, în jurul orei 21.00, au fost surprinse pe monitoarele video imagini cu două persoane ce se plimbau pe aleile parcului, având asupra lor un obiect suspect.

Polițiștii locali cu atribuții de ordine publică din cadrul Serviciului ”Romanești”, aflați în patrulare pe zona de competență, au procedat la depistarea și ulterior la legitimarea  acestora, precum și la realizarea procedurii de control corporal sumar, constatându-se că una dintre persoane avea asupra sa un cuțit cu lungimea totală de      30 cm, din care lungimea lamei de 18 cm, iar cea a mânerului de 12 cm.

Persoanele în cauză, B. Boris în vârstă de 19 ani și A. Ionel în vârstă de 18 ani, ambii cu domiciliul în Craiova, au fost conduse la sediul Poliției Locale, unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de legea penală, fiind ulterior predate împreună cu procesul-verbal de constatare a infracțiunii către polițiștii de la Poliția Municipiului Craiova – Secția 2 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.

Facem precizarea că fapta este prevăzută și sancționată de Noul Cod Penal, la capitolul ”Infracţiuni contra ordinii şi liniştii publice”, prevederile articolului 372, alin. (1), lit. a): ”Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase: (1) Fapta de a purta fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri special amenajate şi autorizate pentru distracţie ori agrement sau în mijloace de transport în comun: a) cuţitul, pumnalul, boxul sau alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, înţepare sau lovire”, iar potrivit alin. (2) al aceluiași articol ”Folosirea, fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri de distracţie ori agrement sau în mijloace de transport în comun a obiectelor sau substanţelor prevăzute în alin. (1) se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.”

4 COMENTARII

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   27-03-2018
  Mesaje
  0

  Boris=TIGAN

 2. #2
  Gamer
  Data de inscriere
   16-08-2007
  Locatie
   1 MAI
  Mesaje
  503

  Nu e craiovean e tigan!

 3. #3
  0-day Member
  Data de inscriere
   18-02-2017
  Mesaje
  2

  Iti dai seama ce coaie umflate au cioroii astia, de umbla cu cutit la ei. Smardoiasi prin parc, si acasa le umbla soriceii cu lacrimi in ochi ca nu gasesc o firimitura de paine. Sunt ”sukari” si ”au talent”. Mortii lor de tigani imputiti

 4. #4
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7029

  Daca vin doi indieni din astia sa te injunghie va intreb eu pe voi ce faceti daca nu aveti nimic la voi? (cutit, pistol, orice arma pentru autoaparare) Ce ziceti va ia astia glanda? Da sau Nu?

  Eu cum ma apar in fata unor situatii din astea? Pai n-am cum sa ma apar decat daca incalc si eu la randu-mi legea dar mai bine incalc legea de kkt decat sa-mi risc viata in cazul in care sar niste indieni pe mine.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.