Peste 230 de șoferi amendați pentru viteză

Peste 230 de șoferi amendați pentru viteză

978
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 40 de polițiști au acționat în cursul zilei de ieri pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere cauzate de încălcarea regimului legal de viteză. Oamenii legii au constatat și aplicat 297 sancțiuni în valoare de peste 25.000 de lei, dintre care 238 pentru viteza neregulamentară. 

 

În cadrul activităților desfășurate au fost reținute în vederea suspendării 21 de permise de conducere, 17 dintre acestea fiind reținute pentru exces de viteză.

 

În cadrul acțiunii, polițiștii rutieri au depistat un craiovean de 26 ani în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Bucureşti, cu viteza de 124 km/h. Acesta a fost sancţionat contravențional cu amendă conf. OUG.195/2002-R, iar ca măsură complementară i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

 



5 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3678

    Mereu se gaseste cate unul care crede ca pe Calea Bucuresti e la curse

  2. #2

    Dar pt liosa de drumuri cine este amendat?pt ca dam bani pe rovinete si facem teste la pivoti prin strazile din ro…cine e amendat?nimeni?

  3. #3

    Adevarul este ca in Craiova se conduce haotic,multi soferi vitezomani nu respecta limita de viteza ,nu respecta pietonii si nimeni nu ii sanctioneaza..la capitolul soferie este un fel de legea junglei in Craiova,ceva de speriat. .Si nu vorbesc din auzite ci din vazute pt ca sunt craioveanca,sper sa se reglementeze situatia!

  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     25-06-2010
    Mesaje
    73

    care e motivul pentru care e politia mereu prezenta pe strazi? inainte nu o vedeai deloc.

  5. #5

    Alt plan de amenzi ,pe timpul lui Ponta nu erau așa sârguinciosi, alți bani de furat de la buget!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.