Craiovean prins ”fumat” la volan

Craiovean prins ”fumat” la volan

9.413
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Polițiști din cadrul  Biroului Rutier Craiova au depistat ieri, 8 ianuarie 2018, în jurul orei 00:45, un bărbat de 41 ani, din Craiova, Daniel F., în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bătrânilor din Craiova, aflându-se sub influenţa unor substanţe psihoactive.

În autoturism se afla și un tânăr de 25 de ani, Gabriel G., din Craiova, pasager, asupra căruia, la controlul corporal, s-a găsit un plic din plastic transparent ce conţinea fragmente vegetale de culoare verzuie.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, la controlul autoturismului s-au descoperit două plicuri din material plastic transparent, de tip zipp – lock, care conţineau fragmente vegetale de culoare verzuie și o țigară confecționată manual, care conținea fragmente vegetale.

Șoferului i-au fost prelevate probe de sânge şi urină. Substanțele depistate au fost ridicate, urmând a fi  înaintate la BCCO Craiova.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri pentru consum propriu, fără drept, faptă prevăzută de LG.143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Fotografie simbol



4 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-01-2018
    Mesaje
    0

    Ar fi bine sa se dea si la aia care cu adevarat fumeaza in masinile lor care nu sunt proprietate privata, gen taxiuri sau masini de serviciu, dube, camioane, etc. In taxi mi se pare dezolant sa te urci ca un nefumator si sa-i inghiti fumul unui jegos de taximetrist sau un tigan borat, iar la coborare sa puti a hoit.

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     07-02-2009
    Mesaje
    48

    L-au dat în gât bătrânii

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-04-2016
    Mesaje
    19

    cred ca era in ziua de salariul si ca sa nu vada cat ia oprit seful a zis sa traga un fum ca sa fie fericit sa visesze ca ia marit salariul

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6978

    Eu am avut colegi absolventi de academia de polite care fumau etno.. e la ordinea zilei ca toate lumea sa fumeze etno sau de ce nu marijana sau alte balarii. Fiecare isi rupe plamanii cu ce il duce mintea.

    Trag in ei de la medici, la gabori, la profesori, la elevi, la pustanii de generala. Situatia a scapat de sub control din pricina educatiei precare.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.