Craioveancă arestată pentru furt prin metoda distragerii atenției

Craioveancă arestată pentru furt prin metoda distragerii atenției

1.133
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie de 35 de ani, din Craiova, a fost reținută de polițiști după ce, luni, i-a sustras unei bătrâne din comuna Grecești 9.000 de lei, bani pe care îi avea în locuință. Hoața s-a folosit de fiica sa, de 12 ani, care i-a distras atenția victimei, și a intrat în casă, de unde a furat banii. Ieri, însă, a fost prinsă de oamenii legii, iar prejudiciul în valoare de 9.000 lei a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

 

Polițiștii din Filiași au fost sesizați de către F. Gheorghiţa, de 79 de ani, din comuna Greceşti, sat Bărboi, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă suma de 9000 lei. Polițiștii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că în aceeași zi, în jurul orei 12.00, la domiciliul persoanei vătămate s-a prezentat o femeie, însoţită de o minoră de aproximativ 12-13 ani, pe care a prezentat-o drept fiica sa, şi i-a oferit acesteia spre vânzare mai multe bunuri.

 

Profitând de neatenţia bătrânei, care s-a deplasat în altă încăpere, cele două persoane au pătruns în locuinţă de unde au sustras suma de 9 000 lei. Fiind surprinse în locuinţă de către proprietară, cele două persoane au plecat în grabă, dar femeia a observat abia după plecarea acestora lipsa sumei de bani, moment când a și anunțat polițiștii.

 

Marți, polițiștii Secţiei 15 Poliție Rurală Filiaşi şi Postului de Poliție Greceşti, cu sprijinul colegilor din cadrul Secţiei 2 Poliție Craiova, au identificat persoana care a comis furtul, stabilind că se numește D. RUBINA, 35 de ani, din Craiova, care s-a sustras cercetărilor, fiind plecată de la domiciliu. Ieri, D. Rubina a fost depistată în municipiul Craiova, împotriva sa fiind pusă în mișcare acțiunea penală pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și a fost reținută pentru 24 de ore.

 

Craioveanca a fost încarcerată în arestul IPJ Dolj, urmând ca în ziua de astăzi, să fie prezentată Judecătoriei Filiași cu propunerea de arestare preventivă.



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4312

    ha ha .era neagra nu?RUBINA?

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3850

    Rubina… )

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.