Craioveni urmăriţi pentru fraude bancare în Germania şi Austria, prinşi acasă

Craioveni urmăriţi pentru fraude bancare în Germania şi Austria, prinşi acasă

1.007
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două persoane, urmărite internaţional în Germania şi Austria pentru infracţiuni săvârşite pe teritoriul acestor state, au fost prinse, ieri, de poliţiştii doljeni la Craiova.

Poliţişti din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriţi împreună cu poliţişti din cadrul Secţiilor 4 şi 6 Poliţie Craiova l-au depistat, în Craiova pe Marin C, de 37 de ani, din localitate, acesta urmărită la nivel internaţional. Pe numele lui autorităţile din Germania au emis un mandat  european de arestare pentru săvârşirea, în perioada noiembrie-decembrie 2013, a mai multor infracţiuni de fraudă bancară, cu un prejudiciu de peste 24.000 de euro.

Totodată, a fost depistat şi craioveanul Remus C., de 27 de ani, urmărit la nivel naţional şi internaţional. Şi pe numele acestuia autorităţile din Austria au emis un   mandat european de arestare pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt din bancomate, pe teritoriul acestui stat, in luna decembrie 2013.

Urmăriţii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis Ordonanţă de reţinere pentru 24 ore pe numele acestora, astăzi urmând a fi prezentaţi la Curteade Apel Craiova în vederea demarării procedurilor de extrădare, fiind introduşi în arestul IPJ Dolj.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.