CSM a sesizat Inspecția Judiciară referitor la materialele postate de Olguța Vasilescu

CSM a sesizat Inspecția Judiciară referitor la materialele postate de Olguța Vasilescu

9.039
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Consiliul Superior al Magistraturii a trimis, miercuri, Inspecției Judiciare, cererea DNA de apărare a independenței sistemului judiciar față de declarațiile și materialele lansate în spațiul public de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, au declarat, pentru Agerpres, oficiali din CSM. Screenshot_21

 

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, cercetată într-un doar de corupție, a postat pe Facebook stenograme din înregistrarea făcută de un denunțător din dosarul ei, Petre Becheru, președintele Asociației de Proprietari ”Romarta”. Edilul și-a invitat ”prietenii” să judece probele din dosar, dar și pe denunțătorul ei, sugerând că acesta, deși ar avea probleme mintale, procurorii ar fi pus-o sub acuzare în baza denunțului său.

 

Textul e mai amplu, deoarece discuția a durat două ore. Am pus doar partea de final (…) P.S. Observați și cum se poate „proba” o infracțiune de spălare a banilor. La un moment dat, nervos după discuții de două ore în care nu se ajungea la niciun rezultat și apăruseră acuzații cu DNA și infracțiunea de spălare de bani, constructorul spune ca banii lui și-i spală el. La nervi, sub formă de glumă. Nu mai faceți glume! Unii le iau ca atare și te trimit în judecată… Halucinant!”, a scris, pe 30 iulie, edilul, atașând postării pagini dintr-un proces verbal.

stenograme olguta

 

Pe 31 iulie, Olguța Vasilescu anunța, tot Facebook, continuarea seriei stenogramelor la baza cărora au stat înregistrările efectuate de Petru Becheru, denunțător în dosarul „Fațada”.

 

După cum v-am promis, pe parcursul acestui proces, veți face cunoștință cu toți denunțătorii mei, cu probele DNA și cu probele pe care le vom depune în apărarea mea. De aceea, pe unii îi veți cunoaște mai târziu, pentru că avocații îmi cer să nu dezvălui strategia de apărare. Dar vă asigur că nu voi ascunde nimic din acest dosar. (…) Răbdare! Pe parcursul acestui dosar veți începe să cunoașteți sistemul. E un dosar public, dar primul publicat integral pe Facebook…”, a adăugat Olguța Vasilescu.



7 COMENTARII

  1. #1

    Se descurca Oltencuta este un burduf de inteligenta .

  2. #2

    Spui prajax si tragi apa. Omul asta a dus pupatul in c*r la rand de arta.

  3. #3
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9069

    Dosarul e public in momentul in care se judeca , doar in faza urmarire penala e secret . Mi se pare o dovada de transparenta din partea Olgutzei .

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  4. #4

    Daca un Presedinte de Asociatie va dovedit inseamna ca sunteti slabi.Oricat incercati voi sa il atacati si sa faceti presiuni asupra lui,sa stiti ca nu o sa reusiti.

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4518

    )

  6. #6
  7. #7
    Trancer
    Data de inscriere
     11-08-2008
    Locatie
     Крайова
    Mesaje
    470

    Praja a pupat-o in cur pana l-a angajat la primarie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.