Doi cetățeni străini au fost depistați cu ședere ilegală în Dolj

Doi cetățeni străini au fost depistați cu ședere ilegală în Dolj

3.994
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat din Pakistan în vârstă de 29 de ani și o femeie din Republica Moldova în vârstă de 38 de ani au intrat ilegal în țară, dupa ce au fost îndepărtați de pe teritoriul României pe o perioadă de 5 ani respectiv 6 luni.

Pakistanezul a fost luat în custodie publică în vederea îndepărtării de pe teritoriul României, iar femeia din Republica Moldova a fost îndepărtată sub escortă.

Bărbatul a intrat fraudulos la sfârșitul anului 2017 în țară și au fost întocmite acte procedurale pentru comiterea infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat a României. Acesta a fost condus la Centrul de Cazare a Străinilor Luați în Custodiei Publică Otopeni până la îndepartarea din țară. Pakistanezul va avea interdicție de intrare în țară pe o perioadă de 5 ani.

Nici femeia nu a respectat ordinul emis de către Serviciul pentru Imigrări a județului Dolj, fapt pentru care a fost îndepărtată de pe teritoriul României, cu interdicție pe o perioadă de 6 luni.

Inspectoratul Județean pentru Imigrări continuă aceste acțiuni pentru combaterea șederii ilegale, cerându-le cetățenilor  să se informeze de reglementările legale a dreptului de ședere în România.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.