Doi craioveni, prinși cu țigări de contrabandă în pereţii falşi ai unei...

Doi craioveni, prinși cu țigări de contrabandă în pereţii falşi ai unei autoutilitare

9.027
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi craioveni au fost depistați, în comuna Leu, de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului Poliției Rutiere, când transportau ilegal mai multe pachete de ţigări netimbrate. 

Polițiștii craioveni i-au identificat pe Daniel A., de 37 de ani, și Ionuț A., de 38 de ani, ambii din municipiul Craiova. Primul dintre aceștia se afla la volanul unei autoutilitare, iar într-un compartiment ascuns – pereți dubli – au fost identificate 8.990 pachete țigări (179.800 țigarete) fără timbru de marcaj fiscal, provenite din contrabandă, precum și suma de 64.000 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării și au fost predate la Direcția Regională Vamală Craiova pentru calcularea prejudiciului cauzat bugetului consolidat al statului. Ridicată a fost și suma de 64.000 lei, precum și autovehiculul respectiv.

Cei doi suspecți sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, iar în baza probatoriului administrat cei doi au fost introduși în arestul poliției doljene pe bază de ordonanță de reținere.

Astăzi, urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.