Dolj: 93 de pietoni și 33 de șoferi, amendați de poliție

Dolj: 93 de pietoni și 33 de șoferi, amendați de poliție

763
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii au constatat şi aplicat, ieri, 236 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 26 000 lei. Din totalul sancţiunilor, 21 au fost aplicate pentru nereguli constatate la efectuarea transportului rutier, alte 93 de sancţiuni au fost aplicate pietonilor pentru traversare neregulamentară, iar 33 de sancţiuni şoferilor pentru neacordare de prioritate pietonilor. 

Poliţiştii rutieri doljeni împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier şi specialişti ai Registrului Auto Român Agenţia Dolj au organizat, ieri, o acțiune pentru verificarea autovehiculelor destinate transportului de persoane care au capacitatea de încărcare de peste 8+1 locuri şi a stării tehnice a autovehiculelor. Oamenii legii au acţionat şi pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate de către conducătorii auto pietonilor angajaţi în traversarea străzii regulamentar.

În atenţia poliţiştilor au fost şi pietonii, poliţiştii urmărind conştientizarea acestora cu privire la riscurile la care se expun atunci când traversează neregulamentar strada. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce 36 permise de conducere şi au retras 8 certificate de înmatriculare pentru defecţiuni tehnice.

În cadrul acţiunii a fost depistat T. VASILE, 58 de ani, din Pucheni, judeţul Dîmboviţa în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Bucureşti, şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii. Acesta a fost sancşionat contravenţional cu amendă învaloare de 390 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3585

    pe ei tata

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     23-02-2015
    Locatie
     Londra
    Mesaje
    10

    „Politia isi indeplineste misiunea asa cum trebue” ))))))))))))))))))))))

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.