Dolj: Brazi confiscaţi, comercianţi amendaţi

Dolj: Brazi confiscaţi, comercianţi amendaţi

583
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 150 de brazi şi molizi au fost confiscaţi în ultimele 24 de ore de poliţiştii doljeni, întrucât comercianţii fie nu deţineau acte de provenienţă, fie aveau nereguli în modul de transport al pomilor de Crăciun. Acţiunile de control s-au desfăşurat în Craiova, Dăbuleni, Băileşti şi Călăraşi

Oamenii legii au acţionat, ieri, şi continuă verificările pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale asociate din tăierea, transportul şi comercializarea materialelor lemnoase şi în special a „POMILOR DE CRĂCIUN”. Au avut loc zece controale în locurile special amennajate pentru comercializarea brazilor, în trafic, precum şi în fondurile forestiere.

Pentru neregulile găsite, au aplicat amenzi în sumă toatlă de 10.400 lei. Astfel, din totalul de 16 sancţiuni aplicate, 15 au fost în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea contravenţiilor silvice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.