Dolj: Profesoară filmată când agresa fizic și verbal o elevă: ”Te dau...

Dolj: Profesoară filmată când agresa fizic și verbal o elevă: ”Te dau cu capul de tablă” (Video)

30.477
121
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,00)

Elevii Liceului Tehnologic ”C, N. Plopșor” din comuna doljeană Plenița se plâng că una dintre profesoarele de la clasă îi agresează verbal și, uneori, fizic, în timpul orelor de curs. Dascălul care le predă matematică și-ar practica meseria după metode agresive, susțin elevii. Aceștia spun că le este teamă să se plângă conducerii liceului, fiindcă ar fi amenințați cu exmatricularea. Unul dintre elevi, de la clasa a XI-a A, a filmat-o pe profesoară când țipa la una dintre colegele sale și chiar i-ar fi aplicat o ”corecție” – o palmă peste față. 

 

Din înregistrare reiese că eleva nu i-a dat un răspuns corect profesoarei, care-i ceruse să rezolve un calcul, iar dascălul s-a enervat.

 

De ziua internațională a copilului, la Liceul Tehnologic C. N. Plopșor Plenița, după cum se poate observa în videoclipul trimis, profesoara Uruiocea Georgeta, profesoara de matematică, o agresează pe colega mea cu o palmă în frunte, dar și verbal, a făcut-o și tâmpită. I-a spus că o dă cu capul de toți pereții. Nu este prima dată, dar de teamă că nu o să îi treacă clasa, colegii mei nu vor să spună. Printre aceste rânduri, mi-am făcut curaj să vă aduc la cunoștință, ce se petrece în acest liceu”, ne-a scris unul dintre elevii clasei a XI-a A de la liceul din Plopșor.

 

Băiatul ne-a cerut să-i păstrăm anonimă identitatea, de frica conducerii. ”Acum ar vrea sa mă exmatriculeze, le este necaz – directoarei și profesoarei vinovate – că am filmat…”, a revenit cu rugămintea elevul.

 

Vom reveni cu detalii și puncte de vedere de la direcțiunea liceului și a profesoarei acuzate că-și agresează elevii, dar și de la Inspectoratul școlar Județean imediat ce le vom obține!

 

UPDATE:Un astfel de comportament, dacă s-a întâmplat, este intolerabil. Vom face o comisie de cercetare pentru a stabili gradul de încălcare a regulamentelor școlare”, a declarat Nicușor Cotescu, inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Dolj.



121 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3567

    SA FIE DATA AFARA DIN SISTEM.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2

    N-ai ce sa le faci, daca avem toate mortaciunile ca si cadre didactice. Invatamantu’ e inca facut de comunisti, tinerii profesori n-au loc de astia…

  3. #3
  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     24-09-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    311

    cred si eu ca s-a enervat cand auzi imbecilitati de genul…elevii (nu toti) din Romanaia sunt din ce in ce mai inapti si nu uitati ca ei sunt cei care o sa (sau NU) va plateasca pensia.

  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    277

    Si copii din ziua de azi, sunt batuti in cap, se duc la scoala ca sa stea pe facebook, cred si eu ca i au innebunit pe ai profesori.

    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
  6. #6
    Junior
    Data de inscriere
     03-02-2013
    Mesaje
    75

    adevarul e ca si elevii aunt prosti facuti gramada. totusi, un profesor n-ar trebui sa-si piarda cumpatul, mai ales ca are la dispozitie cea mai puternica arma – catalogul. stii – treci clasa, nu stii – ramai repetent.

  7. #7

    Hmm… pai chiar asa! Sa nu stii cat fac doua gogosi plus 1 leu, la varsta lor, clasa a XI-a? Astea sunt probleme de clasa I-a! Cine nu si-ar fi iesit din minti? Apoi toti elevii se plang ca nu au luat bacul. Pai uite d’aia! Nu stiu nici cat fac doua gogosi plus 1 leu si mai si filmeaza pe cand doamna profesoara trebuie sa faca in asa fel incat sa promoveze toti prostii si pilosii din clasa, pentru ca altfel este sanctionata de director ca liceul are o slaba promovabilitate a elevilor fata de alte licee. Consider ca acest video si cine il promoveaza, sunt de tot rahatul !!!

  8. #8

    Sa-l intrebam si pe prostul de filmeaza: care este mai greu, dintre 1 kg de plumb si 1 kg de lână? Poate stie dansul, daca tot este atat de isteț sa manuiasca telefonul. Si-au luat-o toti in cap sa filmeze orice ascultare a LICEENILOR de clasa 1-a !

  9. #9

    Craiova Forum, scuza-ma, esti de cacat! Plasezi doar stiri de cacat, fara probabil a mai verifica informatia.

  10. #10

    Iar referitor la cel care a filmat, daca nimeni nu s-a prins cine este, nu trebuie decat sa stii cine sta pe locul din spatele fetei care se vede in fata camerei. Bineinteles, este o alta problema imposibila de rezolvat in sat
    Pacate amarate !!!

  11. #11

    Femeia este frustata si retardata, ar fi trebuit data afara demult, mare branza ca stie ea cat fac 2 gogosi plus un leu si nu stia fetita, altceva mai stie?! wtf! Afara!!!

  12. #12

    Consider ca doamna profesoara nu ar trebui data afara , dansa isi face meseria , foarte bine ,dupa parerea mea . Este o doamna extraordinara , am invatat multe . Intr-adevar atitudinea pe care o adopta in acest videoclip nu este normala , dar cred ca a ajung si dansa la limita puterilor .

  13. #13

    Afara !Asta n u merita salariu marit dati-le dracu afara pe tarfele astea!

  14. #14

    Nimeni nu are voie sa te jignească

  15. #15

    Nu contează că este prost ,ori nu este

  16. #16

    Vedeti cati cretini considera ca e bine sa dai elevul cu capul de tabla ca sa invete carte …daca ar fi copilul acestor cretini ai fi bine ? Daca Da ! Mergeti cretinilor si dati-va si voi cu capul de tabla poate asa veti intelege ca Un Copil Are Drepturi PROSTILOR !!

  17. #17

    Ca la noi la nimeni altcineva

  18. #18
  19. #19

    Mai verificati si cadrele didactice de la scolile speciale,

  20. #20

    Esti cam dat cu capul de tabla, JanBingheac ! Pe copii, daca nu ii pui la respect, ti se urca in cap. Bineinteles, asta nu inseamna sa ii plesnesti sau sa ii agresezi intr-un anume fel. Doamna profesoara si-a iesit din minti, pt. ca un elev de clasa a XI-a nu stie cat fac doua gogosi plus 1 leu. Are zi de zi de-a face cu astfel de centauri. Pune-te in locul ei! Nu incurajez atitudinea, dar nici sa promovezi centauri catre examenul de bacalaureat pe nepotisme. Consider ca elevul, ar trebui sa-i multumeasca pentru mustrare si sa ia aminte, daca vrea sa treaca bacul.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.