(Foto) Dolj: Șofer tânăr mort în accident, după ce a acroșat o...

(Foto) Dolj: Șofer tânăr mort în accident, după ce a acroșat o semănătoare

3.883
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Ionuţ Cinghinău, un tânăr de 21 de ani, din comuna Bârca, Dolj, și-a pierdut viața, aseară, pe Drumul Județean 561, în comuna Giurgița. Din cauza ploii și a carosabilului alunecos, a acroşat o semănătoare tractată de un tractor şi a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă lovind astfel un stâlp situat pe partea dreaptă a drumului. accident masina

În urma impactului, tânărul care conducea mașina a decedat. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit faptul că bărbatul de 57 de ani, din Giurgiţa, Dolj, conducătorul tractorului, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul nu era înmatriculat sau înregistrat pentru a circula pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat de către o persoană care nu posedă permis de conducere.



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1891

    aia ce cauta pe drum numai tractoare si carute noapte sa le interzica

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     11-05-2014
    Mesaje
    19

    Vina politiei ca nu ii verifica … 75 % dintre soferii de utilaje agricole nu poseda permis de conducere …. !!! Ar trebui sanctionate si organele de politie incompetente care ar trebui sa faca verificari periodice la cei cu utilaje …. !!!

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     09-10-2014
    Mesaje
    0

    Imi pare rau dar de cum e distrusa masina…cred ca baiatul mergea destul de tare….daca in loc de un tractor era o persoana??????
    Sunteti siguri ca singurul vinovat este conducatorul tractorului???

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.