Dolj: Șofer turc, prins cu ajutorul unui alt conducător auto, după ce...

Dolj: Șofer turc, prins cu ajutorul unui alt conducător auto, după ce a omorât un om

878
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un bărbat de 65 de ani și-a pierdut viața, în apropierea localității Leu, pe DN6, după ce un șofer, care conducea un autocamion și o semiremorcă, din direcţia Craiova către Caracal, l-a accidentat și a fugit de la locul faptei. Șoferul, un cetățean turc de 44 de ani, a fost observat de un alt conducător auto, martor al evenimentului, l-a urmărit în trafic și a anunţat poliţiştii rutieri prin apelul unic de urgenţă 112, aceștia reușind să-l prindă în apropierea localității Dioști.

Accidentul mortal a avut loc aseară, în jurul orei 21.15, pe DN 6, în afara localităţii Leu. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, cetățeanul R.IPEK, l-a accidentat mortal pe B.ION, 65 de ani, din comuna Dăneasa, judeţul Olt, care se deplasa pe partea dreaptă a părţii carosabile, în aceeaşi direcţie de mers.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, însă un alt conducător auto, care a fost martor al evenimentului, l-a urmărit în trafic, încercând să îi facă semnale pentru a opri. Totodată  a anunţat poliţiştii rutieri prin apelul unic de urgenţă 112.

Cu sprijinul şoferului, care a dat dovadă de simţ civic dezvolvat şi s-a implicat în prinderea autorului, la scurt timp şoferul fugar a fost blocat în trafic de poliţiştii rutieri pe DN 6, în apropierea localităţii Dioşti.

Poliţiştii au întocmit pe numele şoferului dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Fotografie simbol



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2109
    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    459

    Alexandra ai perfecta dreptate

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.