Dolj: Șoferii care nu au acordat prioritate pietonilor, amendați de poliție

Dolj: Șoferii care nu au acordat prioritate pietonilor, amendați de poliție

424
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii rutieri doljeni au continuat şi ieri, în judeţul nostru, acţiunile pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Dacă anterior, oamenii legi i-au vizat pe pietoni, de această dată, în atenţia poliţiştilor s-au aflat conducătorii auto, oamenii legii urmărind conştientizarea acestora cu privire la importanţa respectării obligaţiei de a acorda prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzilor prin locurile  marcate şi semnalizate corespunzător.

Poliţiştii rutieri au constatat 95 abateri de natură contravenţională și au aplicat amenzi ce depăşesc 13.000 de lei. Dintre acestea, 22 au fost aplicate unor conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor. Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce 22 de permise de conducere.

EXEMPLU:  În cadrul acţiunii a fost depistat A. CORNEL, 45 de ani, din Craiova care a condus un autoturism, pe strada Nicolae Iorga, şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor care traversau strada pe marcajul pietonal.

Acesta a fost sancţionat contgravenţional cu amendă în cuantum de 390 lei iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

 

2 COMENTARII

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   24-11-2005
  Mesaje
  111

  insfarsit amendeaza si pe aia care nu respecta regulile de circulatie, nu doar cauta nod in papura celor care nu numere de DOLJ

  "When injustice becomes law, rebellion becomes duty." Thomas Jefferson.a€¬Power CORUPS, ABSOLUTE POWER... ABSOLUTELY CORUPTSMoney does not change you, it changes the people around you, and opens your eyes to reality.a€œEarth provides enough to satisfy every man's needs, but not every man's greed.a€
 2. #2
  Newcomer
  Data de inscriere
   23-02-2015
  Locatie
   Londra
  Mesaje
  44

  Huaaaaaa!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.