Dolj: Traficanți de persoane și copii, după gratii

Dolj: Traficanți de persoane și copii, după gratii

1.279
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Doi bărbați din Dolj, care se sustrăgeau pedepselor cu închisoarea, fiind condamnați pentru trafic de persoane, respectiv trafic de minori, au fost prinși și încarcerați, ieri, în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova.

 

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 3 Bucovăţ, în urma activităților specifice desfășurate, au depistat și încarcerat la  Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova pe Z. GRIGORE ADRIAN,  de 31 ani, din comuna Bucovăţ, sat Sărbătoarea. Pe numele acestuia, magistrații Tribunalului Dolj  au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat  8 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori.

 

Totodată, a fost prins și E. MARIAN IONUŢ, de 24 de ani, din comuna Ţuglui, pe numele căruia magistrații Tribunalului Dolj  au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat 7 ani de închisoare, pentru săvîrşirea infracţiunii de trafic de persoane.

 

Foto: arhivă



3 COMENTARII

  1. #1
    Troll
    Data de inscriere
     12-08-2008
    Locatie
     Random Access Memories
    Mesaje
    1828

    Doar atat? Merita 20+

    Tanar si nelinistit.
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3926

    mai mult nemernicii.
    sa fie fetite pe viata in puscarie

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    438

    Cred ca titlul trebuia sa sune „Traficanti de persoane si DE copii, dupa gratii”, pentru ca prima data dupa ce am citit titlul am crezut ca niste copii au ajuns dupa gratii impreuna cu niste traficanti de persoane.
    P.S. Copiii nu sunt persoane?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.