Dolj: Transportatorii de persoane, verificați de poliție

Dolj: Transportatorii de persoane, verificați de poliție

770
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Transportatorii publici de persoane prin curse regulate sau ocazionale au fost verificați, timp de două zile, de efectivele de la Biroul Drumuri Naționale și Europene împreună cu politisti rutieri și ai formatiunilor de politie rutiera, precum si specialisti din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Dolj.

 

Au fost verificate în trafic peste 513 autovehicule, fiind constatate și aplicate 229 sancţiuni de peste 29.400 de lei, dintre careșase pentru nerespectarea capacităţii de transport, trei amenzi pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice, patru defecţiuni tehnice, iar alte trei amenzi la Ordonanţa de Guvern nr. 69/2012 privind legalitatea transporturilor rutiere).

 

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 9 permise de conducere reținute și tot atâtea certificate de înmatriculare au fost retrase.

 

Foto: arhivă



7 COMENTARII

  1. #1

    Ar trebui verificati in toata tara.

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4695

    Ok

  3. #3

    Nenorociții de transportatori, din cauza lor nu avem autostrăzi si drumuri bune…evazionisti domne!

  4. #4

    Cata treaba are poliția… stiu cum fac față. .. 4 milițieni îndură soarele.. vântul… ploaia numai sa păzească trecerea de pietoni de la spartan… trebuie decorati

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-04-2016
    Mesaje
    18

    Da paia de stau la fiecare iesire din oras la japca nu-i mai ia nimeni la intrebari ? ca tot acolo ai vad zi de zi. In lapus sunt niste tarani de la bals, si and treci pe acolo incep sa te asalteze, „unde mergi” Parca a aparut legea in care se spunea ca cest lucru este interzis, ocazia sa dispara, hai inteleg, paia de sunt in trecere si mai ia si ei la ocazie n-ai cum s-ai prinzi, dar paia de stau la coltul strazii ai poti lua ca din oala, nu au licenta, nu latesc nimic, numai jmecherii . Pai daca ala fenteaza statul, ala fenteaza, cum dracu sa nu ne ducem de rapa. Si da, trebuie sa fie grija politiei asta, nu cum debiteaza unu mai sus ca vezi domne ce au cu ei ca deaia nu se fac drumuri sau alte alea in tara. Pai uite deaia, ca daca nu respecta unu, mai apare si ala, si ala, si uite asa devenim toti niste „mafioti” intr-un fel, ca nu vrem sa respectam mai nimic.

  6. #6

    Ce categorie de drum este cel din imagine? Sigur este DN….. De ce nu au verificat dacă acest drum se încadrată în prevederile Legii Drumurilor? ? De ce nu au amendat și pe cei de la CNADR? Sau nu știu sa folosească ruleta sau metrul pentru a verifica dimensiunile.

  7. #7

    Pai pe drumul dirn imagine daca faci pana la tir si il tragi pe dreapta ai sanse sa il rastorni…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.