Dosare penale pentru doi doljeni care au pus corturile de nuntă în...

Dosare penale pentru doi doljeni care au pus corturile de nuntă în drum

27.017
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi doljeni, unul din Işalniţa şi altul din comuna Almăj, s-au ales cu dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de „așezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulația pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranța circulației ori se aduce atingere dreptului la libera circulație a celorlalți participanți la trafic”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal. Mai exact, cetăţenii au pus corturile de nuntă în drum și au obstrucționat traficul. 

Poliţiştii Biroului Rutier s-au sesizat cu privire la faptul că vineri, 18 august, 2017, Iulian D., din comuna Ișalnița, județul Dolj, a montat pe strada Mihai Viteazul din localitate, un cort de evenimente având dimensiunile de 12,70 m. X 7,80 m. X 2,60 m, împiedicând circulația pe strada respectivă, pe sectorul de drum public cuprins între Strada Mihai Eminescu și Aleea Gării, punând în pericol siguranța circulației și libera circulație a celorlalți participanți la trafic.

În aceeași zi, dar în jurul orei 22:00, Niculin Lucian D., din comuna Almăj, sat Bogea, a montat pe drumul comunal DC 122 un cort de evenimente având dimensiunile de 25 m. x 7,30 m., împiedicând circulația pe drumul comunal DC 122 din comuna Almăj, sat Șitoaia, județul Dolj, pe o distanță de 115 m., punând astfel în pericol siguranța și libera circulație a celorlalți participanți la trafic.

«În ambele cazuri, polițiști rutieri au întocmit pe numele celor doi bărbați dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Așezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulația pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranța circulației ori se aduce atingere dreptului la libera circulație a celorlalți participanți la trafic”, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul penal să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere legală», au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Sursa foto: antena3.ro



4 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    277

    La noi si prin Pakistan mai vezi asa ceva! Cata inteligenta!

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    402

    Pun pariu ca cineva din Primărie îi este nas,mos,var….
    Că așa este prin sate!

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     10-08-2017
    Mesaje
    5

    Pe tigani cand blocheaza strazile si deranjaza un cartier intreg n-au curaj sa se duca peste ei sa le dea o amenda ceva, dapai sa le faca dosare penale. Nici n-au tupeul sa”deranjeze” nunta, se duc si stau de paza in zona ca nu cumva cineva sa deranjeze tiganii de la nunta, le sunt ca niste badiguarzi pentru mafiotii care sunt prieteni cu sefi lor.

  4. #4
    Dim
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1755

    În general la țară nu există problema asta, e pe undeva o porțiune de câmp unde să poți instala cortul fără să îți deranjezi vecinii, și în multe cazuri în care se pune cortul în drum nu este aproape nimeni deranjat pentru că există rute ocolitoare care permit riveranilor să circule.

    Situația asta putea fi evitată dacă se consultau vecinii înainte de instalarea corturilor.

    http://www.imdb.com/title/tt2321499/

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.