Femeie accidentată mortal de o autoutilitară condusă de un șofer din Craiova

Femeie accidentată mortal de o autoutilitară condusă de un șofer din Craiova

55.478
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie în vârstă de 50 de ani, din comuna Telești, județul Gorj, a murit miercuri după-amiază, fiind lovită de o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat din Craiova.  

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 67 Telești, din direcția municipiului Târgu Jiu către municipiul Motru, a acroșat o femeie de 50 de ani, din comuna Telești care s-ar fi angajat în traversarea drumului.

La fața locului s a deplasat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Gorj care a efectuat manevre de resuscitare, ulterior constatând decesul femeii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Țuhașu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Fac pariu ca asa zisa stire nu au dat-o nici aia din Motru si Targu Jiu, dar o dati voi doar ca e soferul din Craiova. Banuiesc ca daca era accidentul la Sighetul Marmatiei il dadeati daca era sofer din Craiova.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.