(UPDATE) Filiași: Două persoane, în stare gravă după ce au fost mușcate...

(UPDATE) Filiași: Două persoane, în stare gravă după ce au fost mușcate de un rottweiler

10.981
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Din primele informații furnizate de reprezentanții ISU ”Oltenia” al Județului Doj, trei persoane au fost mușcate de un câine din rasa Rottweiler. Două dintre victime au fost rănite grav.

 

Incidentul s-a petrecut în curtea unei familii din Filiași. Pompierii au fost solicitați să intervină la fața locului.

Revenim cu amănunte! 

Update 1: Două persoane au fost transportate la spital, la Craiova, și una la unitatea medicală din Filiași.

Update 2: Victimele transportate la Craiova sunt un bărbat în vârstă de 80 de ani, care a suferit un șoc hemoragic, și o tânără de 23 de ani, cu plăgi la nivelul coapsei stângi. Cea de-a treia persoană, care a fost dusă la spitalul din Filiași, este un bărbat de 49 de ani.

Update 3: Din primele cercetări effectuate de poliţişti, în jurul orei 12.00, un câine din rasa Tosa a agresat un bătran în curtea locuinţei. În ajutorul acestuia au intervenit alte două personae: fiul acestuia, în vârstă de 49 de ani, şi o tânără de 23 de ani, concubina acestuia din urmă. Atât bătrânul cât şi tânăra de 23 de ani au fost transportaţi la unitatea medicală din Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale, femeia având răni uşoare

 

Poliţiştii din Filiaşi au informat autorităţile locale, astfel că la faţa locului a venit un echipaj de la Serviciul Ecarisaj Craiova, care a preluat câinele, care pentru a fi dus la Centrul de la Breasta. Oamenii legii continuă investigaţiile, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de “neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane şi vătămare corporală din culpă”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.