(Foto) Craiova: Circulație paralizată la ieșirea spre Făcăi

(Foto) Craiova: Circulație paralizată la ieșirea spre Făcăi

888
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În fiecare zi de luni, circulația se desfășoară cu mare dificultate în Craiova, zona Romanești, tronsonul de drum clădirea ABA Jiu – Târgul de Săptămână Făcăi. Mai mulți cititori Craiova Forum ne-au sesizat și trimis imagini din cursul acestei dimineți care surprind aglomerația infernală.

circulatie craiova

”Suntem prinși în trafic de peste 20 de minute. Traficul este extrem de aglomerat din zona Romanești, de la Administrația Bazinală Jiu, până după Târgul săptămânal de la Făcăi”, ne-a scris unul dintre cititorii Craiova Forum.

”Lunea este cea mai prostă zi de circulat cu mașina către Bechet și Dăbuleni. Ieșirea din Craiova către Făcăi este paralizată”, se plânge un alt conducător auto.

 

 

5 COMENTARII

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   10-08-2007
  Mesaje
  240

  SI APA CALDA A FOST DESCOPERITA , EVRIKA !?!?!?
  Cred ca am gresit , se intampla asta de lunea trecuta .

 2. #2
  Junior
  Data de inscriere
   01-01-2009
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  68

  Ce noutate!Se intampla de cativa ani lucrul asta.

 3. #3
  pgc
  Member
  Data de inscriere
   07-10-2009
  Locatie
   craiova
  Mesaje
  237

  ce noutate da…, unii vor da cu pietre…dar sa elibereze ambele benzi , nu una sa fie ocupata cu masinile parcate!

 4. #4
  0-day Member
  Data de inscriere
   23-01-2015
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  5

  E, dragilor ganditiva ca asta se intampla si in cartierul 1 mai, cand era targul la autobaza. Stau la S-uri si era un razboi ca sa ajungi acasa , nu mai mentionez faptul ca iti gaseai masina blocate de alte 4 daca nu erai „matinal”. Incetasem sa sper la o viata mai buna, la cosmarul de ziua de luni cand inevitabil erau certuri in fata blocului din cauza aglomeratiei … sa speram ca odata cu disparitia anumitor persoane importande din politica asta, poate vine mosu si o ia si pe tanti Olguta cu tot cu ideile ei, ca prea in bataie de joc fac tot …..

  PS: Vesnica pomenire a lucrului facut prost….

 5. #5
  Junior
  Data de inscriere
   04-07-2011
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  89

  Asta e..targul facai nu are parcari! oamenii parcheaza cum pot..incurca circulatia..spatiul de langa apartine armatei..e clar pozitionarea targului e una naspa!

  Nu!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.