Incident între angajați ai Societății Lucrări Drumuri Și Poduri Dolj

Incident între angajați ai Societății Lucrări Drumuri Și Poduri Dolj

10.040
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Acuzații grave aduse la adresa unuia dintre șefii din cadrul Societății Lucrări Drumuri Și Poduri Județene. O angajată își acuză șeful că i-a împins mâncarea în față, gest în urma căruia femeii i s-a rupt furculița in cerul gurii și a ajuns la spital, după cum susține aceasta.

Ringo Dămureanu, președinte Sindicatul Forța Legii, a spus că „Șeful femeii îi reproșa că mănâncă în birou, iar doamna era nemulțumită că șeful fuma în birou.” Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Pe filmare se vede cum bărbatul se ridică de la biroul său și se oprește în fața biroului femeii, unde aceasta mânca, ia mâncarea și i-o aruncă în față după care iese afară. Conducerea instituției a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul și a luat deja o primă măsură: l-a mutat pe șeful femeii din birou.

Articol scris de: Andreea Iacob

4 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   14-12-2005
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  270

  cand ajungi la oras, e greu sa scapi de vechile metehne..
  l-as numi taran si ghiolban, dar as jignii taranii si ghiolbanii autentici..

 2. #2
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  278

  L-au mutat in alt birou unde sta singur si poate fuma fara sa mai fie deranjat de cineva…nici macar de legea anti-fumat in spatiile inchise(nu ca l-ar fi deranjat legea)! Asta e la noi…varsta,functia de sef,director,manager,doctor,politist,etc nu mai inseamna nimic,nu mai are nici o legatura cu educatia! Daca ar exista in tara asta educatie,bun simt animalul asta ar trebuii cel putin sa nu mai fie sef,ci sa fie concediat! Asta ca sa nu zic direct ca acest comportament nu ar trebuii sa existe la un om trecut de o varsta! Dar,poate el nu a trecut de glumele ce le faceam si noi cand avem 15..16 ani!

 3. #3
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7044

  Idiot. Mi-a venit pofta de mancare chinezeasca

 4. #4
  Newcomer
  Data de inscriere
   22-06-2014
  Mesaje
  23

  Cica asta e conduita de sef…intr-o tara sanatoasa la cap asta era deja out !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.