Jandarmii asigură măsuri de ordine sporite, de Florii

Jandarmii asigură măsuri de ordine sporite, de Florii

481
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aproximativ 200 de jandarmi, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, vor asigura măsurile de ordine publică la o gamă variată de activităţi, ce se vor desfăşura în perioada acestei sărbători. Vor fi asigurate măsuri de ordine publică la manifestările cultural artistice, ce se vor desfăşura în localităţile Galicea Mare şi Vârvoru de Sus, din judeţul Dolj. De asemenea, efective din cadrul unităţii vor fi prezente la manifestările religioase, ce se vor desfăşura la lăcaşurile de cult Sf. Ana, din judeţul Mehedinţi, Horezu, din judeţul Vâlcea, precum şi în localitatea Strâmba Jiu, din judeţul Gorj.

Tot în această zi, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova va asigura măsurile de ordine publică la manifestarea sportivă „Raliul Bucovăţului”, ce se va desfăşura în localitatea Bucovăţ, judeţul Dolj, în intervalul orar 07.30-15.30.

Pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă cetăţenilor care vor participa la aceste manifestări, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova recomandă participanţilor să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale, iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul jandarmilor aflaţi în dispozitiv, în situaţia în care este necesară intervenţia acestora, sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Maniac
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  3770

  frica de hoti pazeste buzunarul

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.